• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Beschikbare bewerkingen voor Armstrong

Beton bewerkingBeton
Mozaiek bewerkingMozaiek
Graffiti bewerkingGraffiti
Logo bewerkingLogo

Armstrong

Bank met twee armleuningen

Armstrong is een robuuste betonnen bank, die door zijn ronde en uitnodigende vormen toch lichtvoetig en speels overkomt. Armstrong doet zijn naam eer aan: hij omringt je tijdens het zitten met zijn twee stevige armleuningen en zijn comfortabele hoge rug. Deze bank biedt met gemak plek aan drie of vier volwassenen: de perfecte plaats voor een ontmoeting met een stevige handdruk en een gezellig gesprek. Geniet van de omgeving en van elkaars gezelschap op Armstrong. Deze bank is af te werken met mozaïek, graffiti of met een verdiept logo.

Gewicht2000 kg
Afmetingen3000 x 950 x 750 
  
Basisprijs vanaf € 2.000,- Excl. BTW & transportkosten
Informatie aanvragen
img-2159
coronabank-2
img-4236
luc4me-11-van-1
img-1129
dsc00408-1
bank-walibi
luc4me-april-2018-10
36fvds-ijb-verbouw-15-may-2017
26685222-2030905003818818-5648048175201607372-o
feyenoord1
img-2423
bank-gebr-bodegraven-13-van-1
bank-gebr-bodegraven-11b-van-1
img-4598
img-0150

Projecten met Armstrong

Ontdek alle projecten
Een eerbetoon aan een gouden samenwerking

Een eerbetoon aan een gouden samenwerking

In Woerdense Verlaat vind je het bedrijf Riboton, dynamisch in prefab. Riboton is gespecialiseerd in het maken van prefab betonnen elementen voor met name de gestapelde woningbouw. Het bedrijf biedt ook maatwerkoplossingen aan voor specifieke projecten en ligt aan de basis van luc4me. Luc4me heeft talloze mooie mozaïek projecten verzorgd voor verschillende opdrachtgevers. Maar een project met toch wel een bijzonder plekje in ons hart, is deze bank voor Riboton.

Lees meer »
Mooie mozaïekbank voor Kloetinge

Mooie mozaïekbank voor Kloetinge

“Ieder dorp binnen de gemeente Goes verdient een betonnen mozaïekbank van luc4me”, vindt kunstenaar Johan Verstrate van VerstrateArt. Kloetinge is de eerste uit de gemeente die een van deze banken in het straatbeeld heeft opgenomen. Tussen de Zomerweg en Vijverweg heeft de gemeente Goes een pleintje aangelegd waar de bank te bezichtigen is.

Lees meer »
IJsselmeervogels vieren 90-jarig bestaan met een blijvend cadeau

IJsselmeervogels vieren 90-jarig bestaan met een blijvend cadeau

Al sinds 1932 bestaat er een fantastische voetbalclub in Spakenburg. We hebben het natuurlijk over IJsselmeervogels. Deze rood-witte balkunstenaren zijn in totaal maar liefst 7 keer amateurkampioen geworden. Ze mogen zich dan ook met trots één van de meest succesvolle amateurclubs noemen. En daar kwam in 2022 een mooi cadeautje bij…

Lees meer »
Een herinneringsbank voor de coronaperiode in Ziekenhuis Rivierenland

Een herinneringsbank voor de coronaperiode in Ziekenhuis Rivierenland

Zorgmedewerkers en patiënten creëerden samen een blijvende herinnering aan de heftige coronaperiode in Ziekenhuis Rivierenland. Op een luc4me-bank is deze intense en ingrijpende tijd symbolisch verbeeld, om bij stil te staan, of te zitten.

Lees meer »
Ontmoetingsbank als blijvend geschenk aan de gemeenschap

Ontmoetingsbank als blijvend geschenk aan de gemeenschap

Op initiatief van de Stichting Ontmoeten is er deze week op een bijzondere plek in de gemeente Heusden, de Voorste Venne in Drunen, een prachtige mozaïekbank geplaatst. De bank werd al eerder geplaatst bij het iconische voormalige Autotrongebouw, maar werd op 16 juli officieel overgedragen door de Stichting. Met het plaatsen van de bank komt er een symbolisch einde aan Stichting Ontmoeten in Heusden. Deze stichting was sinds 2010 actief en organiseerde ontmoetingen en activiteiten voor iedereen van ongeveer 45 jaar en ouder, die zich weleens eenzaam voelt.

Lees meer »
750 jaar Nieuwkoop

750 jaar Nieuwkoop

Nieuwkoop was er helemaal klaar voor: het 750-jarige bestaan van deze gemeente massaal vieren met allerlei activiteiten. Helaas stelt de coronacrisis het geduld van de inwoners op de proef met een uitstel van een jaar. Maar van één ding genieten de inwoners sinds 10 juli al wel: de schitterende mozaïekbank gemaakt ter ere van dit bijzondere jubileum.

Lees meer »
Een knallende jubileumbank voor 90 jaar Alphense boys

Een knallende jubileumbank voor 90 jaar Alphense boys

Vanaf dit najaar kunnen de leden van voetbalclub Alphense Boys hun lief en leed delen op een prachtige mozaïekbank. Op 1 juni heeft deze ‘club met een verhaal’ inmiddels maar liefst 90 jaar achter de rug. En hoe kun je dat beter vieren dan met een prachtig blijvend cadeau, van en voor de leden?

Lees meer »
3 prachtige mozaïekbanken voor het Mandelaplein in Den Haag

3 prachtige mozaïekbanken voor het Mandelaplein in Den Haag

Op het Mandelaplein in Den Haag gingen kinderen en jongeren samen met kunstenaar Hasan Sahin aan de slag met het mozaïeken van 3 banken. Een ideale gelegenheid voor jongeren om hun talenten te ontplooien en te leren om samen te werken met anderen. We vertellen je er graag meer over, want ieder project heeft een uniek verhaal.

Lees meer »
Iedereen draagt een steentje bij

Iedereen draagt een steentje bij

In Eben Haëzer, een woon-, zorg- en dienstencentrum in Amsterdam Zuidoost, was een uitgebreide renovatie de aanleiding om een gezamenlijk een bank te bekleden met mozaïek. Een heel toepasselijke activiteit, want de letterlijke betekenis van Eben Haëzer is: steen der hulpe. Inderdaad: een grote groep mensen droeg uiteindelijk een steentje bij aan de totstandkoming van deze bijzondere bank.

Lees meer »
Bank voor het International Robin van Persie Tournament

Bank voor het International Robin van Persie Tournament

Het Robin van Persie Tournament is het beste voetbaltoernooi met de hoogste standaard voor kinderen onder tien jaar. Tijdens het toernooi werd er geld ingezameld voor het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam. En speciaal voor dit bijzondere project mochten wij van luc4me samen met Koogerkunst een unieke betonnen bank maken. Deze prachtige bank is geveild en de opbrengst gaat naar het Sophia Kinderziekenhuis. Onze bank heeft een mooie geldbedrag opgebracht en hopen dat er veel kindjes samen met Robin van Persie, wiens hoofd op de bank staat afgebeeld, op de foto kunnen. Ook Robin zelf heeft samen met mijn zoon ook nog even plaats genomen op "zijn" bank. Het was een fantastisch weekend, wat een bijzonder initiatief .

Lees meer »
Logobanken voor het nieuwe kantoor van IJB Groep

Logobanken voor het nieuwe kantoor van IJB Groep

Het nieuwe hoofdkantoor van IJB Groep, met prachtig uitzicht over het IJsselmeer, vroeg om iets bijzonders, iets unieks, iets blijvends. Daarom heeft luc4me voor IJB Groep twee mooie logobanken mogen maken. Onze logobank is beton in zijn puurste vorm. Onbehandeld, zonder al te veel poespas, met ingekleurd logo. Opvallend én uitnodigend voor klanten en personeel.

Lees meer »
Banken voor de Kuip!

Banken voor de Kuip!

We zijn bij luc4me blij met elke opdracht die ons wordt toevertrouwd, maar bij het binnenkomen van deze speciale order, ging ons hartje toch wel wat harder kloppen.

Lees meer »
Een opvallende rode bank voor Jan Vis Artiesten en Evenementen

Een opvallende rode bank voor Jan Vis Artiesten en Evenementen

Eén van de dingen die ons werk zo leuk maakt, is dat iedere opdracht weer anders is.

Lees meer »
WhatsApp meVraag het mij

Te koop!

Dit kant-en-klare bankje geeft kleur aan elke buitenruimte en het mooie is… deze bloemen verwelken nooit! Dit bankje met uniek mozaïek, ontworpen door Tibor Kucuksen,  uitgevoerd door Pantar Amsterdam kan snel geleverd worden. Met dit bankje is jouw buitenruimte klaar voor de lente!

Neem gerust contact op bij interesse voor deze bank of om je eigen idee te bespreken.