• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Een eerbetoon aan de samenwerking tussen Riboton en luc4me

In Woerdense Verlaat vind je het bedrijf Riboton, dynamisch in prefab. Riboton is gespecialiseerd in het maken van prefab betonnen elementen voor met name de gestapelde woningbouw.  Het bedrijf biedt ook maatwerkoplossingen aan voor specifieke projecten en ligt aan de basis van luc4me. Luc4me heeft talloze mooie mozaïek projecten verzorgd voor verschillende opdrachtgevers. Maar een project met toch wel een bijzonder plekje in ons hart, is deze bank voor Riboton.

img-5170
img-4979
img-5157
img-5163
img-4977
img-5158

De liefde voor beton en elkaar

Rino, Marcia’s man zit al ruim 40 jaar in het beton. Toen Marcia meer vrije tijd kreeg, kwam Rino met het idee om betonnen meubels te gaan verkopen. Naast hun liefde voor elkaar, delen zij de liefde voor beton. Alweer 9 jaar geleden is Marcia vanuit dat idee luc4me gestart. Ter ere van hun samenwerking en liefde, wilde Marcia haar man Rino verrassen met een van haar banken. De onderstaande gemozaiekte bank was te bewonderen bij de ingang van Riboton. Alleen al snel meldde zich een koper voor deze bank. De lege plek die de bank achterliet, was de reden om een nieuw project te starten.

 

 

 

Samen de handen ineen voor het ontwerp 

Luc4me werkt samen met verschillende designers, maar zet altijd in op een langdurige samenwerking. Voor het visueel design werkt luc4me al jaren samen met Michel van Your Identity. Your Identity Reclame is een jong en dynamisch reclamebureau voor online en offline, druk en digitaal werk. Samen met Marcia heeft Michel een ontwerp gemaakt waarin het logo van Riboton is verwerkt. Ruud van Koogerkunst heeft het stokje daarna overgenomen om het ontwerp over te brengen op de bank. Pantar heeft dit ontwerp vervolgens met heel veel geduld en liefde voorzien van de ruim dertig duizend mozaïek steentjes.

Dankbaar

Marcia is enorm dankbaar voor de kans die zij heeft gekregen om met haar man samen te werken. Binnen de projecten van luc4me kan ze haar creatieve ei kwijt en haar passie voor mensen. Ook weer door dit project is zij in staat om mensen te verbinden. We nodigen jullie dan ook zeker eens uit om naar deze bank te komen kijken. 

Wil jij ook een bank cadeau doen ter ere van een vriendschap, jubileum of andere gelegenheid? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

 

 

 

 

WhatsApp meVraag het mij

Te koop!

Dit kant-en-klare bankje geeft kleur aan elke buitenruimte en het mooie is… deze bloemen verwelken nooit! Dit bankje met uniek mozaïek, ontworpen door Tibor Kucuksen,  uitgevoerd door Pantar Amsterdam kan snel geleverd worden. Met dit bankje is jouw buitenruimte klaar voor de lente!

Neem gerust contact op bij interesse voor deze bank of om je eigen idee te bespreken.