• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Beschikbare bewerkingen voor Bloxx

Beton bewerkingBeton
Mozaiek bewerkingMozaiek
Graffiti bewerkingGraffiti

Bloxx

Veilig en zorgeloos in stijl

We hebben weer een prachtige aanwinst in ons standaard assortiment: Bloxx. Onder de naam Safetybloxx zijn deze sfeervolle betonnen roadblocks een enorm succes op festivals en andere evenementen. Want behalve veiligheid bieden ze ook gezellige zitplekken aan de feestgangers. Maar deze praktische veiligheidsblokken verdienen meer dan een tijdelijke plek. Daarom zijn ze vanaf nu te koop bij luc4me, zodat we eindelijk kunnen genieten van deze blokken als permanent zitmeubel. 

Bloxx is niet zomaar een betonnen blok: de slimme vormgeving nodigt je uit om te gaan zitten met het uitzicht dat jij wilt. Het blok in het midden biedt de perfecte steun voor je rug. Plaats Bloxx in een park, op een schoolplein of een andere grote ruimte voor een veilige en stijlvolle zitplek voor iedereen. Bloxx voorzien van betonstaal, is op dit moment verkrijgbaar in twee kleuren: terra en antraciet. (overige kleuren op aanvraag)  Wil je iets spannenders? Met graffiti of mozaïek kunnen we hem helemaal aanpassen aan je wensen.

Toch liever huren? Dit kan nog steeds via https://safetybloxx.com.

Gewicht1600 kilo
Afmetingen1200 x 1200  x 1000
  

 

Basisprijs vanaf € 1.200,- Excl. BTW & transportkosten
Informatie aanvragen
bloxx-mozaiek-vrijstaand-website
luc4me-31
luc4me-29
luc4me-april-2018-6
luc4me-april-2018-8b
luc4me-32
luc4me-28
luc4me-30
WhatsApp meVraag het mij

Te koop!

Dit kant-en-klare bankje geeft kleur aan elke buitenruimte en het mooie is… deze bloemen verwelken nooit! Dit bankje met uniek mozaïek, ontworpen door Tibor Kucuksen,  uitgevoerd door Pantar Amsterdam kan snel geleverd worden. Met dit bankje is jouw buitenruimte klaar voor de lente!

Neem gerust contact op bij interesse voor deze bank of om je eigen idee te bespreken.