• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Beschikbare bewerkingen voor Pàrras

Beton bewerkingBeton
Mozaiek bewerkingMozaiek
Graffiti bewerkingGraffiti

Pàrras

Een tuinbank voor iedereen

Deze bank tovert elke tuin om tot een waar paradijs. Vandaar dat we haar hebben gedoopt tot ‘Pàrras’ - ‘paradijs’ in het Gaelic. Op deze tuinbank geniet je van je tuin in alle vier jaargetijden. Want of de zon nu schijnt, of dat het regent of sneeuwt: onze betonnen Pàrras kan wel tegen een stootje. Jaar in jaar uit kun je haar dus gewoon buiten laten staan.

Beton is een prachtig materiaal, zowel om op te zitten, als om te zien. Bovendien kun je beton eenvoudig combineren met andere materialen en kleuren. Laat de tuinbank wegsmelten in de omgeving met natuurlijk kleuren, of maak er juist een opvallende zitplek van. Versier haar met kleurige of juist ingetogen buitenkussens, of kies uit een van onze graffiti- of mozaïekdesigns. Wil je een geheel unieke bank? Maak dan samen met ons je eigen ontwerp en laat deze dan mozaieken door Pantar. 

Gewicht320 kg
Afmetingen2200  x 450  x 450
  
Basisprijs vanaf € 650,- Excl. BTW & transportkosten
Informatie aanvragen
whatsapp-image-2020-03-18-at-171200
tuinbank-def
WhatsApp meVraag het mij

TE KOOP!

Dit bloemenbankje geeft direct kleur aan de omgeving. Het design is ontworpen door Tibor Kucuksen; een talentvolle jonge kunstenaar waar wij sinds kort mee samenwerken. Dit bankje zonder leuningen is een praktische zitplek waar mensen kunnen rusten, genieten van het uitzicht of gewoon even zitten. Dit bankje verdient bijvoorbeeld een plek in een park, bij een bloemenhandel of veiling.

Neem contact met ons op voor meer informatie.