Buitenkans! Betonnen bank type Sophey nu tijdelijk met korting.  Ga naar de produkt pagina voor meer informatie !
  • Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Welkom in onze webshop

De luc4me, Exclusiv lijn bestaat uit een collectie exclusieve mozaïekproducten - ontworpen door kunstenaars,  gemaakt door de getalenteerde mensen van Pantar. 

Het bijzondere verhaal achter luc4me, Exclusiv

Pantar is het grootste sociaal leer- en werkbedrijf in de regio Amsterdam en Diemen, met een eigen mozaïekwerkplaats. Al jaren werken luc4me en Pantar samen, met vele prachtige gemozaïekte objecten en meubels als resultaat. Behalve de meubels van luc4me, voorzien deze mozaïekkunstenaars ook vele andere voorwerpen van de mooiste patronen. 

Deze exclusieve webshop geeft een podium aan de mensen van Pantar om te laten zien wat ze kunnen. Bovendien biedt het jou een kans om deze felbegeerde producten te kopen! 

Exclusieve samenwerking met kunstenaars

De producten in de webshop van luc4me, Exclusiv zijn speciaal ontworpen door de kunstenaars die samenwerken met luc4me.  Deze creatieve personen hebben stuk voor stuk hun eigen stijl, en zorgen voor unieke producten.

WebshopNaar webshopWhatsApp meVraag het mij

Buitenkans! Betonnen bank type Sophey nu tijdelijk met korting.

Deze zomer al genieten van een betonnen sofa of lekker aan de slag met mozaïek? Voor je buurt, vereniging of gewoon voor je eigen tuin: onze Sophey met één armleuning is overal op haar plek. En nu, wegens het opruimen van ons terrein, ook tijdelijk in prijs verlaagd. Tot 21 juni krijg je maar liefst € 250 korting op een Sophey-bank. 

Er zijn maar enkele Sophey’s tegen gereduceerd tarief beschikbaar, dus wacht niet te lang. Op = Op. 

Meer weten over deze bank en de aanbieding?

https://luc4me.com/betonnen-meubels/sophey