• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Transport, levering & plaatsing

Heb je de keuze gemaakt voor een betonnen meubel of een ander object? Je kunt ervoor kiezen om het transport zelf te regelen of door ons te laten organiseren. De kosten van het transport zijn niet inbegrepen bij de aanschaf van het meubel.

Voor het plaatsen: een verharde, vlakke ondergrond is belangrijk

Zowel voor het vervoeren als het plaatsen van een betonnen meubel is het belangrijk dat het terrein aan een aantal voorwaarden voldoet. Het terrein waar de aflevering plaatsvindt, dient breed genoeg en goed bereikbaar te zijn voor een trekker-opleggercombinatie. De weg dient verhard te zijn. Het meubel zelf dient ook op een verharde, goed gefundeerde en vlakke ondergrond te worden geplaatst, om verzakkingen te voorkomen. Op deze manier zorg je ervoor dat het betonnen meubel ook op de langere termijn goed blijft staan. Twijfel je of de voorziene locatie voldoende bereikbaar is, of wil je zeker weten dat de ondergrond geschikt is voor de plaatsing van een betonnen meubel? Neem dan gerust even contact met ons op om te overleggen.

Onze logistieke partners

Het betonnen meubel of object wordt geproduceerd bij onze partner Riboton in Woerdense Verlaat. Vanaf deze locatie werken we samen met twee vaste, ervaren en betrouwbare transporteurs, die met veel aandacht zorgdragen voor de aflevering van onze producten.

Melis Logistics

De meeste van onze meubels kunnen worden geleverd en gelost door Melis Logistics, met behulp van een zogenaamde kooiaap: een heftruck die we achter een vrachtwagen kunnen bevestigen. Ook de kooiaap kan alleen op een verharde, vlakke ondergrond rijden. De kooiaap-transporten vinden plaats voor een vast bedrag in heel Nederland.

Leliveld Transport

Voor bijzondere en gecompliceerde transporten werken we samen met Leliveld transport. De prijs voor een dergelijk transport hangt af van de afstand en de specifieke omstandigheden.

Informeer gerust naar de mogelijkheden ten aanzien van transport en plaatsing. Wij denken graag met je mee.

Meer informatie
WhatsApp meVraag het mij

Te koop!

Dit kant-en-klare bankje geeft kleur aan elke buitenruimte en het mooie is… deze bloemen verwelken nooit! Dit bankje met uniek mozaïek, ontworpen door Tibor Kucuksen,  uitgevoerd door Pantar Amsterdam kan snel geleverd worden. Met dit bankje is jouw buitenruimte klaar voor de lente!

Neem gerust contact op bij interesse voor deze bank of om je eigen idee te bespreken.