• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Bewerkte meubels

Naast ons eigen assortiment betonnen meubilair en andere betonnen elementen kun je bij ons ook terecht voor creatief maatwerk in de breedste zin van het woord. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een logo aan te brengen in de leuning van een bank of een product te laten afwerken door onze professionele graffiti-kunstenaar of mozaïekspecialist. Ook hebben wij ruime ervaring in het realiseren van kleine én grote unieke objecten. Ons motto is niet voor niets ‘verrassend in beton’: wij staan altijd open voor interessante projecten. Het creëren van jouw visitekaartje of kunstzinnig object is voor ons een uitdaging. 

Laat je inspireren door onze producten en projecten, of neem direct contact met ons op om jouw wensen en ideeën te bespreken.  

 

Contact opnemen

WhatsApp meVraag het mij

Te koop!

Dit kant-en-klare bankje geeft kleur aan elke buitenruimte en het mooie is… deze bloemen verwelken nooit! Dit bankje met uniek mozaïek, ontworpen door Tibor Kucuksen,  uitgevoerd door Pantar Amsterdam kan snel geleverd worden. Met dit bankje is jouw buitenruimte klaar voor de lente!

Neem gerust contact op bij interesse voor deze bank of om je eigen idee te bespreken.