• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

luc4me: Voor bijzondere betonnen meubels

luc4me is nu al negen jaar hét adres in Nederland voor bijzondere betonnen banken, betonnen zitmeubels en andere objecten, evenals maatwerk in beton. Op heel wat plaatsen in Nederland kom je inmiddels de typische luc4me meubels tegen: in parken, bij instellingen en scholen en in de openbare ruimte.

20
19
17
11
8
3
18
16
2
7
14

Het idee: de krachten gebundeld

Luc4me is opgericht door Marcia Bodt. Marcia woont en werkt in het centrum van de Randstad, in het dorpje Woerdense Verlaat. Haar echtgenoot Rino runt het prefab betonbedrijf Riboton, waar meer dan veertig vaklieden met ambachtelijk vakmanschap betonproducten fabriceren. “In luc4me zag ik een uitgesproken kans om de krachten van Riboton en mezelf te bundelen,” aldus Marcia Bodt. “In het bedrijf combineren we de kennis van zaken van Rino, de leverancier van luc4me, en mijn eigen organisatietalent. Mijn gezin is erg belangrijk voor me. Daarom is de bedrijfsnaam luc4me afgeleid van de twee namen van onze kinderen: Lucca en Mees.” Ook de namen van de producten hebben een persoonlijk tintje. Marcia heeft in haar jeugd een tijd in Schotland gewoond en veel van de namen in het assortiment zijn geïnspireerd door deze periode.

Beton: eerlijk, robuust en verbindend

Beton is een krachtig, inspirerend en eerlijk product. Marcia hoopt dat die eigenschappen ook haar ondernemerschap kenmerken. Met haar betonnen banken en betonnen zitmeubels streeft ze ernaar om vernieuwend, gedurfd en vasthoudend te zijn.

“What you see is what you get, dat is ons motto. Bij luc4me verkopen we geen onzin, maar schaf je als klant een buitengewoon eerlijk product tegen een buitengewoon eerlijke prijs aan.” Beton is wat Marcia betreft niet alleen robuust, maar ook verrassend warm en verbindend. Een prettige en mooie buitenruimte brengt mensen bij elkaar en maakt de wereld een fijnere plek: met één meubel tegelijk.Samenwerking

Bij luc4me kun je terecht voor een betonnen meubel voor een sociaal project of feestelijke gelegenheid, het laten uitvoeren van een maatwerkopdracht, maar ook voor het produceren van een (eigen) serie betonnen meubels op grotere schaal. De expertise en ervaring van luc4me, en de goede contacten met kunstenaars en mozaïekspecialisten, maken dat vrijwel alle ideeën te realiseren zijn.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor (straat)meubilair of maatwerk van beton? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk de voorbeelden in onze projecten.

Contact opnemen

WhatsApp meVraag het mij

TE KOOP!

Dit bloemenbankje geeft direct kleur aan de omgeving. Het design is ontworpen door Tibor Kucuksen; een talentvolle jonge kunstenaar waar wij sinds kort mee samenwerken. Dit bankje zonder leuningen is een praktische zitplek waar mensen kunnen rusten, genieten van het uitzicht of gewoon even zitten. Dit bankje verdient bijvoorbeeld een plek in een park, bij een bloemenhandel of veiling.

Neem contact met ons op voor meer informatie.