• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Mozaiëk

Wij kunnen alle denkbare soorten betonnen zitmeubels voor je realiseren. Wil je er iets bijzonders van maken? Kies dan voor een zitmeubel voorzien van mozaïek.

luc4me-april-2018-2
luc4me-6
luc4me-april-2018-4
luc4me-april-2018-3

Geïnteresseerd in een betonnen zitmeubel met mozaïek?

Wanneer je kiest voor de betonnen zitmeubels van luc4me, kies je voor een sterk, eerlijk en duurzaam product. En dat allemaal voor een buitengewoon eerlijke prijs. We kunnen alle denkbare soorten betonnen zitmeubels en andere objecten voor je ontwerpen en realiseren. Wil je er echt iets bijzonders van maken? Een unieke blikvanger? Kies dan voor een zitmeubel voorzien van mozaïek! Met mozaïek op je zitmeubel kun je alle kanten op: modern, traditioneel of op basis van een geheel eigen ontwerp. Bovendien heb je bij ons de keuze om de uitvoering van het mozaïek via ons te laten verzorgen of zelf aan de slag te gaan.

Mozaïek op je zitmeubel laten verzorgen​

Ben je geïnteresseerd in een bank met mozaïek? Dan regelen we dat graag voor je. We brengen je in contact met een kunstenaar die een mooi ontwerp voor je maakt op basis van jouw wensen. Na jouw akkoord wordt je bank of stoel voorzien van een prachtige mozaïekafbeelding. De uitvoering van het mozaïekwerk verzorgen we in samenwerking met Pantar, het grootste werk-leerbedrijf voor de regio Amsterdam en Diemen. Pantar biedt werk en begeleiding aan ruim 3500 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hun afdeling "Goed Gemaakt" is gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerk op het gebied van meubelmakerij en mozaïek en geeft je de zekerheid van een professioneel én uniek resultaat.

 

Zelf aan de slag met mozaïek

Ga je liever zelf aan de slag met mozaïeksteentjes? Geen probleem. Bij luc4me bieden we pakketten aan waarmee je zelf je unieke bank creëert. Dit pakket bevat alle materialen en een uitgebreide handleiding. Wil je graag zelf je bank mozaïeken, maar doe je dit liever onder professionele begeleiding? Benader ons dan voor de mogelijkheden om een workshop te volgen: een ideale én gezellige oplossing voor bijvoorbeeld gezellige buurtproject, een schoolklas of bedrijfsuitje.

Bijzonder, uniek en creatief met mozaïek

Ben je op zoek naar een bijzonder, uniek en creatief zitmeubel? Dan kunnen we bij luc4me de oplossing bieden. Onze betonnen banken en andere objecten zijn robuust en geschikt voor intensief dagelijks gebruik. Tegelijkertijd hebben onze zitmeubels een geheel eigen touch en een speels ontwerp, waardoor je alle ruimte hebt voor eigen ideeën. Heb je zelf een uniek of creatief idee, voor mozaïek of een andere bewerking van een zitmeubel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We laten ons graag uitdagen!

Contact opnemen

 

 

WhatsApp meVraag het mij

TE KOOP!

Dit bloemenbankje geeft direct kleur aan de omgeving. Het design is ontworpen door Tibor Kucuksen; een talentvolle jonge kunstenaar waar wij sinds kort mee samenwerken. Dit bankje zonder leuningen is een praktische zitplek waar mensen kunnen rusten, genieten van het uitzicht of gewoon even zitten. Dit bankje verdient bijvoorbeeld een plek in een park, bij een bloemenhandel of veiling.

Neem contact met ons op voor meer informatie.