• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Een knallende jubileumbank voor 90 jaar Alphense boys

Vanaf dit najaar kunnen de leden van voetbalclub Alphense Boys hun lief en leed delen op een prachtige mozaïekbank. Op 1 juni heeft deze ‘club met een verhaal’ inmiddels maar liefst 90 jaar achter de rug. En hoe kun je dat beter vieren dan met een prachtig blijvend cadeau, van en voor de leden?

Zaterdag 9 mei stond de inwijding van de bank met een groot feest bij de vereniging op de planning. Door de coronacrisis is dit helaas niet mogelijk. Maar de Alphense Boys laten zich niet uit het veld slaan: later dit jaar gaan ze het jubileum alsnog groots vieren, met hopelijk veel nieuwe verhalen voor op de bank.

img-3703
img-2421
img-2435
img-2430
img-2429
img-2424
img-2422

Mozaïekbank: een blijvend cadeau

Annet Verpoort is gedreven vrijwilliger voor deze succesvolle voetbalclub met meer dan 1000 leden. Om het 90-jarige bestaan van Alphense Boys te vieren, wilde ze namens de leden een blijvend cadeau geven. Ze dacht al snel aan een mozaïekbank, en kwam na een zoektocht op internet bij luc4me terecht.

Om de bank te bekostigen kwam Annet op een inspirerend idee: alle leden en oud-leden - maar ook andere enthousiastelingen - kunnen bijdragen door mozaïeksteentjes te kopen. Zo kan iedereen zeggen ‘die steentjes zijn van mij’. Annet plande ook meerdere acties en een sponsorevenement in om geld in te zamelen, maar deze gingen door de crisis helaas niet door. Wil jij ook de gelukkige eigenaar zijn van een stukje van deze sportieve bank? De actie loopt gewoon nog door!

Een knallend design op comfortabel beton

Tijdens een bezoek aan de betonfabriek ging de voorkeur al snel uit naar de comfortabel ogende en uitnodigende Armstrong bank. Mark de Feijter is naast trainer ook de creatieve duizendpoot van de club, en heeft bijvoorbeeld het jubileumlogo ontworpen. In samenwerking met Ruud Kooger van www.koogerkunst.nl maakte hij het prachtige en knallende ontwerp voor de voetbalbank.  En de mozaïekexperts van Pantar zorgden ervoor dat de maar liefst 50.000 mozaïeksteentjes op de juiste plek terechtkwamen. 

Samen met twee andere leden mocht ook Annet een paar steentjes opplakken. “Wat was dat een bijzondere ervaring, ook om de mensen van Pantar te ontmoeten. Zoveel enthousiasme, en wat een werk. Ik heb echt bewondering voor ze.” Annet is erg enthousiast over de samenwerking met luc4me en Marcia. “Het is veel meer dan een bestelling plaatsen. Marcia is zo bedreven en heeft zoveel passie voor haar banken. Ze neemt je mee, stuurt veel foto’s, en is net zo enthousiast als wij.”

luc4me

De wit en rood gestreepte voetbalbank is een echte blikvanger en krijgt dan ook een prominente plek bij het clubhuis. Annet hoopt dat er heel veel mooie verhalen gaan plaatsvinden op het bankje. “Mooie verhalen van toen, mooie verhalen van nu, kampioenschappen, lief en leed van wat we op de club in 90 jaar meemaakten.” We wensen alle leden van Alphense Boys nog vele jaren met nieuwe herinneringen toe op deze prachtige bank!

Heeft jouw (sport)vereniging ook iets te vieren. En wil je daarom je leden verrassen met een blijvend cadeau? Een persoonlijk gemaakte bank zorgt voor nóg meer verbinding én gezelligheid. De banken van luc4me zijn gemaakt van duurzaam beton, en kun je het hele jaar door gewoon buiten laten staan. Je kunt je favoriete bank laten voorzien van je logo of een ander design, met mozaïek of graffiti. Neem contact met ons op via het contactformulier, dan maken we er samen een fantastisch project van.

WhatsApp meVraag het mij

TE KOOP!

Dit bloemenbankje geeft direct kleur aan de omgeving. Het design is ontworpen door Tibor Kucuksen; een talentvolle jonge kunstenaar waar wij sinds kort mee samenwerken. Dit bankje zonder leuningen is een praktische zitplek waar mensen kunnen rusten, genieten van het uitzicht of gewoon even zitten. Dit bankje verdient bijvoorbeeld een plek in een park, bij een bloemenhandel of veiling.

Neem contact met ons op voor meer informatie.