• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Beschikbare bewerkingen voor Bonnie

Beton bewerkingBeton
Mozaiek bewerkingMozaiek
Graffiti bewerkingGraffiti
Logo bewerkingLogo

Bonnie

Een comfortabele fauteuil

Bonnie is de eerste betonnen stoel in onze collectie. Ze is ontstaan door een prachtige order van Walibi. Inmiddels is Bonnie een vast onderdeel van ons assortiment geworden. De betonnen stoel is leuk als setje of in combinatie met één van onze lucbanken. Bonnie is een stoere, sterke en duurzame betonnen stoel. Een stoel die tegen een stootje kan en tegen alle weersomstandigheden is opgewassen. Wil je er echt iets bijzonders van maken? Kies dan voor een graffiti- of mozaïekontwerp. Zeg nou zelf… nergens zit je lekkerder dan in een klassieke fauteuil.

Gewicht860 kg
Afmetingen105 x 97 x 77 
  
Basisprijs vanaf € 1.200,- Excl. BTW & transportkosten
Informatie aanvragen
luc4me-april-2018-21
luc4me-april-2018-20
img-4439
1f7e8d53-abc2-429a-9c1d-e34f7bc25594
betonnen-meubels-voor-pretparken

Projecten met Bonnie

Ontdek alle projecten
Fauteuil als gezellige binnenkomer bij Stichting Raamwerk in Noordwijkerhout

Fauteuil als gezellige binnenkomer bij Stichting Raamwerk in Noordwijkerhout

Aan deze eigenzinnige, sfeervolle fauteuil (model Bonnie) droegen zowel de cliënten én medewerkers van Raamwerk-locatie Zeereep hun steentje bij. Er is in vele etappes op de dagbesteding gewerkt aan de stoel, maar onlangs kon de stoel naar zijn definitieve plek bij de ingang verhuizen.

Lees meer »
17 betonnen stoelen naar Walibi

17 betonnen stoelen naar Walibi

Bijna iedereen heeft er weleens een gezellige en spannende middag doorgebracht: Walibi Holland in Biddinghuizen. Wij vinden het dan ook super dat er vanaf nu maar liefst zeventien van onze stoelen te bewonderen zijn in het pretpark. Bij de realisatie van deze stoelen werkten we nauw samen met Walibi voor wat betreft het ontwerp en de uitstraling.

Lees meer »
Betonnen stoel bij De Burgemeester in Linschoten

Betonnen stoel bij De Burgemeester in Linschoten

De Burgemeester in Linschoten is al geruime tijd het favoriete restaurant van het team van luc4me en onze gezinnen. Kok Sander Spruijt en gastvrouw Anne Hövels doen er alles om aan de gasten een heerlijke middag of avond te laten ervaren. Het team van De Burgemeester verrast zijn gasten voortdurend met opvallende en uitgebalanceerde smaakcombinaties uit de internationale keuken, samengesteld uit de beste kwaliteit ingrediënten. Uiteraard worden de bijzondere gerechten vergezeld door een uitstekend wijnadvies, waardoor de pure smaken nog beter tot hun recht komen.

Lees meer »
Stoelen voor de tuin van Het Winterkoninkje

Stoelen voor de tuin van Het Winterkoninkje

De tuin van basisschool Het Winterkoninkje in Amsterdam is op de schop gegaan en in de afgelopen periode grondig gerenoveerd. Bij een mooie nieuwe schooltuin hoort, als kers op de taart, natuurlijk ook een prettig plekje om te zitten. Daarom koos de school voor het plaatsen van twee van onze betonnen stoelen, maar wel met een geheel eigen uitstraling.

Lees meer »
WhatsApp meVraag het mij

TE KOOP!

Dit bloemenbankje geeft direct kleur aan de omgeving. Het design is ontworpen door Tibor Kucuksen; een talentvolle jonge kunstenaar waar wij sinds kort mee samenwerken. Dit bankje zonder leuningen is een praktische zitplek waar mensen kunnen rusten, genieten van het uitzicht of gewoon even zitten. Dit bankje verdient bijvoorbeeld een plek in een park, bij een bloemenhandel of veiling.

Neem contact met ons op voor meer informatie.