• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Betonnen stoel bij De Burgemeester in Linschoten

De Burgemeester in Linschoten is al geruime tijd het favoriete restaurant van het team van luc4me en onze gezinnen. Kok Sander Spruijt en gastvrouw Anne Hövels doen er alles om aan de gasten een heerlijke middag of avond te laten ervaren. Het team van De Burgemeester verrast zijn gasten voortdurend met opvallende en uitgebalanceerde smaakcombinaties uit de internationale keuken, samengesteld uit de beste kwaliteit ingrediënten. Uiteraard worden de bijzondere gerechten vergezeld door een uitstekend wijnadvies, waardoor de pure smaken nog beter tot hun recht komen.

foto-stoel

Wining en dining in stijl

Niet alleen het eten en drinken in De Burgemeester is de moeite waard: de bijzondere locatie en stijlvolle inrichting maakt een middag of avond uit helemaal af. De Burgemeester is gevestigd in een monumentaal pand in het mooie dorp Linschoten. Ook de sfeervolle inrichting van de Burgemeester draagt bij aan de beleving van dit fijne restaurant. Daarom vinden we het een hele eer dat er sinds kort een luc4me stoel bij De Burgemeester staat. Heb je binnenkort een bijzondere gelegenheid of wil je gewoon eens een heerlijk avondje gastronomisch genieten met zijn tweeën of een groter gezelschap? Breng dan een bezoek aan De Burgemeester en bewonder direct deze unieke stoel in het echt.

De luc3: voorzien van mozaïek

De stoel die nu bij de Burgemeester staat is een exemplaar van model luc3. De Luc3 heeft een afmeting van 105 x 97 x 77 centimeter en weegt 860 kilo. Een luc3 stoel kan worden voorzien van graffitikunst of van een mozaïek, zoals bij de stoel bij De Burgemeester het geval is. De stoel is met veel aandacht, geduld en vakmanschap door ons team afgewerkt. Deze werkwijze sluit perfect aan bij het hoge niveau, de zorgvuldigheid en de passie die de mensen van De Burgemeester voor hun vak aan de dag leggen. De stoel staat bij De Burgemeester dus op een zeer toepasselijke plaats.

Ben je onder de indruk van de mogelijkheden die een combinatie van beton en mozaïek je biedt? Deze bijzondere stoel is eventueel te koop. Ook is het uiteraard mogelijk om zelf een luc3 stoel of een ander model geheel naar wens te laten afwerken. Zelfs maatwerk in de vorm van een uniek ontwerp en afwerking behoort tot de mogelijkheden. Neem gerust vrijblijvend contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.  

Neem contact op met ons

WhatsApp meVraag het mij

TE KOOP!

Dit bloemenbankje geeft direct kleur aan de omgeving. Het design is ontworpen door Tibor Kucuksen; een talentvolle jonge kunstenaar waar wij sinds kort mee samenwerken. Dit bankje zonder leuningen is een praktische zitplek waar mensen kunnen rusten, genieten van het uitzicht of gewoon even zitten. Dit bankje verdient bijvoorbeeld een plek in een park, bij een bloemenhandel of veiling.

Neem contact met ons op voor meer informatie.