• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Bank in bruikleen als blikvanger

Naast ons maatwerk voor organisaties en bedrijven, laten wij af en toe ook een aantal banken bewerken met mozaïek in eigen beheer. Deze bijzondere banken zijn op zichzelf al echte kunstwerken en daar zijn we reuze trots op. Zo trots, dat we graag zoveel mogelijk mensen van de verrassende mogelijkheden van beton laten meegenieten. Daarom zijn een aantal meubels vanaf nu ook voor korte of langere tijd in bruikleen verkrijgbaar. Je leest het goed: deze bijzondere objecten komen gratis een tijdje op jouw locatie “logeren”. Je betaalt alleen voor de transportkosten. 

Verschillende gelegenheden en mogelijkheden 

Zo is het mogelijk om een bank tijdelijk te plaatsen als bijzondere blikvanger voor je winkelpand of bij een terras, zodat jouw winkel- of horecaonderneming maximaal opvalt in het straatbeeld. Ben je nieuw in de straat? Dan zet je jouw winkel direct op de kaart met onze vriendelijke én robuuste betonnen meubels. Ook kun je denken aan het plaatsen van een bank tijdens een evenement, zoals een feestweek of een andere bijzondere gelegenheid. Onze meubels vallen op in het straatbeeld en dragen bij aan een speelse, vrolijke sfeer. Ook nodigen ze uit tot plaatsnemen, ontmoeting en de uitstraling van jouw onderneming, de winkelstraat als of tijdens een evenement. Interesse in een blikvanger in bruikleen? 

Heb je altijd interesse gehad in onze bijzondere mozaïekbanken, maar heb je geen permanente ruimte ter beschikking om deze te plaatsen? Of ben je op zoek naar een bijzondere binnenkomer voor een aankomend evenement? Informeer bij ons naar de momenteel beschikbare modellen. Eén voorwaarde is dat de locatie waar de bank geplaatst dient te worden, goed bereikbaar is. Uitgebreide informatie over onze leveringsvoorwaarden en transport vind je hier. Meer weten over ons bruikleenaanbod?

Neem contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. luc4me-april-2018-10
luc4me-april-2018-28
img-1619-bew
luc4me-feb2019-21-van-1
WhatsApp meVraag het mij

Te koop!

Dit kant-en-klare bankje geeft kleur aan elke buitenruimte en het mooie is… deze bloemen verwelken nooit! Dit bankje met uniek mozaïek, ontworpen door Tibor Kucuksen,  uitgevoerd door Pantar Amsterdam kan snel geleverd worden. Met dit bankje is jouw buitenruimte klaar voor de lente!

Neem gerust contact op bij interesse voor deze bank of om je eigen idee te bespreken.