• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

IJsselmeervogels vieren 90-jarig bestaan met een blijvend cadeau

Al sinds 1932 bestaat er een fantastische voetbalclub in Spakenburg. We hebben het natuurlijk over IJsselmeervogels. Deze rood-witte balkunstenaren zijn in totaal maar liefst 7 keer amateurkampioen geworden. Ze mogen zich dan ook met trots één van de meest succesvolle amateurclubs noemen. En daar kwam in 2022 een mooi cadeautje bij…

img-2155
img-2164
img-2161
img-2160
img-2158
img-2149
img-2174

Een mozaïekbank als eerbetoon

IJsselmeervogels bestaat in 2022 negentig jaar. Zo’n bijzonder moment wilde toenmalig voorzitter Frank niet zomaar voorbij laten gaan. Frank heeft jarenlang zelf met beton gewerkt, en kende Marcia van luc4me al langer. Het was dan ook echt een “één en één is twee”-situatie, zoals Frank het zelf noemt. Toen het 90-jarig bestaan zich aandiende, wist hij meteen dat een mozaïekbank dit mooie moment blijvend kon vastleggen.

Zeven is niet voor niets een geluksgetal

Na contact met Marcia was het tijd om het DNA van IJsselmeervogels vast te leggen in een mozaïek design. Omdat Marcia bekend is met Frank, kende ze ook de geschiedenis van IJsselmeervogels. Na een meeting met Ruud van KoogerKunst was een design dan ook binnen no-time definitief. Het uiteindelijke ontwerp toont de geschiedenis en waarden van de succesvolle amateurclub: het zevenmalig kampioenschap wordt benadrukt door de 7 sterren die zijn afgebeeld. Natuurlijk zijn de kleuren uit het logo (rood en wit) volop zichtbaar in de bank, met een aantal grijze accenten. En in het midden? Daar staat het logo zelf! Die mag niet ontbreken.

 

 

Zes maanden plakken door Pantar

De jongens van IJsselmeervogels houden zich natuurlijk het liefst maar met één ding bezig: voetballen! Daarom schakelden Marcia de Amsterdamse experts Pantar in om de prachtige tegeltjes op de bank te plakken. Dat proces duurde ongeveer 6 maanden. En dat is niet voor niets: mozaïeken is namelijk echt een precies werkje. En het resultaat? Dat mag er zijn!

De bank als basis voor het clubhuis

2022 heeft de IJsselmeervogels veel moois gebracht. Naast het 90-jarig bestaan, is ook het nieuwe plein voor het clubhuis af! En raad eens? Daar staat natuurlijk de nieuwe mozaïekbank te pronken. Het is een echte blikvanger: pontificaal bij de ingang van het sportpark. Hij mag écht gezien worden.

Ook benieuwd wat een mozaïekbank voor jouw organisatie, buurt of bedrijf kan betekenen? Neem eens contact op! We denken graag met je mee. 

WhatsApp meVraag het mij

TE KOOP!

Dit bloemenbankje geeft direct kleur aan de omgeving. Het design is ontworpen door Tibor Kucuksen; een talentvolle jonge kunstenaar waar wij sinds kort mee samenwerken. Dit bankje zonder leuningen is een praktische zitplek waar mensen kunnen rusten, genieten van het uitzicht of gewoon even zitten. Dit bankje verdient bijvoorbeeld een plek in een park, bij een bloemenhandel of veiling.

Neem contact met ons op voor meer informatie.