• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Een opvallende rode bank voor Jan Vis Artiesten en Evenementen

Eén van de dingen die ons werk zo leuk maakt, is dat iedere opdracht weer anders is. Kort geleden mochten we een bijzondere betonnen bank produceren voor Jan Vis Artiesten en Evenementen, een zeer bekende naam achter de schermen van de Nederlandse showbusiness. Het Brabantse bureau Jan Vis heeft een rijke historie. Jan Vis werd opgericht in 1963 en timmert dus al ruim vijftig jaar aan de weg in de Nederlandse muziekbranche. Door de jaren heen heeft Jan Vis een scala aan Nederlandse topartiesten vertegenwoordigd en heel wat evenementen georganiseerd. Ook vandaag de dag staan de artiesten van Jan Vis vaak bovenaan de hitlijsten. Daarnaast organiseert het bureau tal van evenementen door het hele land. Onlangs verhuisde Jan Vis Artiesten en Evenementen naar een prachtig nieuw pand in Den Bosch. Dit was een mooie aanleiding om deze mijlpaal te markeren met een bijzonder object: deze fraaie rode bank met ronde vormen, die je uitnodigt om even plaats te nemen.

img-4598

Strak en stijlvol ontwerp door Koogerkunst

Het ontwerp voor de afwerking van de bank komt van de hand van Ruud Kooger, een kunstenaar, met zijn bureau Koogerkunst. Koogerkunst specialiseert zich in het uitvoeren van professionele kunst- en designopdrachten voor allerlei klanten: particulier, bedrijfsleven, overheid, stichtingen, zowel in Nederland als in het buitenland. Voor de bank van Jan Vis maakte hij een strak en stijlvol ontwerp waarop het vertrouwde logo eruit springt en letterlijk kan schitteren. We wensen Jan Vis Artiesten en Evenementen heel veel werkplezier, creativiteit en succes toe in het nieuwe pand en natuurlijk ook veel zitplezier en gezelligheid van de nieuwe bank.

Ook een statement maken met beton?

Deze rode bank is maar één voorbeeld van wat er mogelijk is met beton en in het bijzonder met betonnen zitmeubels. Maatwerk is mogelijk. Bovendien kunnen we samenwerken met diverse kunstenaars of is het mogelijk om zelf je betonnen object af te werken, bijvoorbeeld met een mozaïek. Neem contact met ons op en vraag gerust naar de mogelijkheden. We denken graag met je mee en brengen ook eigen ideeën aan: niets voor niets zijn we verrassend in beton.

Meer informatie 

WhatsApp meVraag het mij

TE KOOP!

Dit bloemenbankje geeft direct kleur aan de omgeving. Het design is ontworpen door Tibor Kucuksen; een talentvolle jonge kunstenaar waar wij sinds kort mee samenwerken. Dit bankje zonder leuningen is een praktische zitplek waar mensen kunnen rusten, genieten van het uitzicht of gewoon even zitten. Dit bankje verdient bijvoorbeeld een plek in een park, bij een bloemenhandel of veiling.

Neem contact met ons op voor meer informatie.