• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Beschikbare bewerkingen voor Grand

Beton bewerkingBeton
Mozaiek bewerkingMozaiek
Graffiti bewerkingGraffiti

Grand

Een intieme bank van topformaat

Nieuw in het assortiment van luc4me: Grand. Dit eigen ontwerp van luc4me is een echte topbank. ‘Grand’ betekent in de volksmond van het Schots dan ook groots, of top: “you’re grand!”. Deze schitterende betonnen bank nodigt werkelijk uit om te gaan zitten. Met zijn ronde en intieme vorm omarmt hij iedereen die zijn gezelschap opzoekt.
Het oorspronkelijke design bestaat uit 3 delen, maar je kunt Grand gewoon per deel bestellen. Zet 2 of 3 delen van deze betonnen bank zo in elkaar zoals als je zelf wilt. Plaats ze als een triangel met de ruggen naar elkaar, of zet ze in een cirkel op het schoolplein of in een park. Of wat dacht je van in de vorm van een slang? Ook kun je ze verspreid plaatsen, zodat je meerdere ontmoetingspunten creëert. Heb je maar een kleine ruimte? Grand kan ook prima alleen staan.
Verkrijgbaar met of zonder pootjes.

Gewicht1685 kilo
Afmetingen

2000 x 1100 x 600 (met pootjes) 2000 x 1000 x 600 (zonder pootjes)

  
Basisprijs vanaf € 1.600,- Excl. BTW & transportkosten
Informatie aanvragen
logic-vision-bank-2
logic-vision-bank-4
dsc1454
dsc1446
062a4631-fdc6-4f0c-a162-bbb0fc611ef3
92272fa7-a810-4275-9fb8-682c12677a3f
img-0325
3c32d457-babc-4dd8-b4da-e4ab3c863b00
85c030a1-bda3-4636-a5e0-07717fdbd9ba

Projecten met Grand

Ontdek alle projecten
Kunst om op te zitten

Kunst om op te zitten

Logic Vision is een softwarebedrijf gevestigd langs de A15 in Hardinxveld-Giessendam, gespecialiseerd in ERP software. Maarten Speet, de eigenaar van Logic Vision, is het bedrijf bijna 25 jaar geleden begonnen vanaf zijn zolderkamer. Ondertussen is het bedrijf uitgegroeid tot dé specialist op gebied van het optimaliseren van bedrijfsprocessen met behulp van Microsoft Dynamics 365 Business Central. Zij leveren branchespecifieke modules op gebied van Maritime, Energy en Industry. 

Lees meer »
Regenboogbank aan de Bierkade in Alkmaar

Regenboogbank aan de Bierkade in Alkmaar

Aan de Bierkade in Alkmaar is op 17 december een uitnodigende Regenboogbank onthuld. De bank is een geschenk aan de LHBTI-gemeenschap in de stad, maar uiteraard bedoeld als ontmoetingsplek voor iedereen. Wethouder Elly Konijn en Joop Schermer, voorzitter van COC Noord-Holland Noord, onthulden de bank in het bijzijn van belangstellenden en genodigden. Het ontwerp voor het mozaïek op deze luc4me-bank, en het mozaïek zelf, werd verzorgd door kunstenaar Anne-Mieke Scheeper.

Lees meer »
Mozaïekbanken zijn eyecatcher voor Deuren Service Nederland

Mozaïekbanken zijn eyecatcher voor Deuren Service Nederland

Wie langs het kantoor van Deuren Service Nederland in Spijkenisse komt, kan er niet omheen. Twee gemozaïekte banken en een mozaïektafeltje markeren namelijk deze plek. Eigenaar Ron vertelt over het hoe en wat van deze eyecatcher van de gemeente Nissewaard.

Lees meer »
Meer dan 200 vrijwilligers realiseerden de Sofa van Woerden

Meer dan 200 vrijwilligers realiseerden de Sofa van Woerden

Onlangs kreeg de Sofa van Woerden een prachtige plek uitkijkend op de Singel. Het is een mooie, gemozaïekte bank geworden die door zijn warme natuurlijke kleuren perfect in de omgeving van het Westdampark past. Een fijne plek om even rustig wat zaken te overdenken terwijl je over het water uitkijkt. Aan de Sofa van Woerden werkten maar liefst 200 vrijwilligers mee en dit is dus echt een project van en door Woerdenaren in zijn geheel.

Lees meer »
WhatsApp meVraag het mij

Te koop!

Dit kant-en-klare bankje geeft kleur aan elke buitenruimte en het mooie is… deze bloemen verwelken nooit! Dit bankje met uniek mozaïek, ontworpen door Tibor Kucuksen,  uitgevoerd door Pantar Amsterdam kan snel geleverd worden. Met dit bankje is jouw buitenruimte klaar voor de lente!

Neem gerust contact op bij interesse voor deze bank of om je eigen idee te bespreken.