• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Mozaïekbanken zijn eyecatcher voor Deuren Service Nederland

Wie langs het kantoor van Deuren Service Nederland in Spijkenisse komt, kan er niet omheen. Twee gemozaïekte banken en een mozaïektafeltje markeren namelijk deze plek. Eigenaar Ron vertelt over het hoe en wat van deze eyecatcher van de gemeente Nissewaard.

 

img-1317
062a4631-fdc6-4f0c-a162-bbb0fc611ef3
00209992-803c-4f91-9487-9a053f008f2f
3bcfddbe-1f39-4390-8c0d-d23363ec299e
img-1343
img-1342
img-1345
img-1344
img-1347
ee23cd8a-a79a-44c8-8039-bd111f368895

Iets aparts en blijvends

Ron legt uit hoe hij bij luc4me is terechtgekomen: “Rino van Riboton, de man van Marcia, is een goede vriend van mij. We hebben een gezamenlijke hobby: onze liefde voor Feyenoord. Toen we in april 2020 naar een nieuw pand in Spijkenisse verhuisden met Deuren Service Nederland, had ik voor het pand een plekje buiten waar ik iets mee wilde. 

Je moet je voorstellen, dat is een stenen plaatsje langs een sloot. Aan de andere kant van de sloot loopt een fietspad,waar dagelijks veel mensen voorbijkomen. Ik wilde iets aparts en blijvends. Dat mensen denken: dat is bij Deuren Service Nederland, waar die leuke bankjes staan. Zo is het idee ontstaan. En bovendien zijn die twee banken en het tafeltje ook voor onzemedewerkers een fijne plek om even te pauzeren of te lunchen.”

Ron neusde even rond op de website van luc4me en kreeg zo een beter idee van wat hij graag wilde. Ron: “Ik ging met Marcia in gesprek en we hebben uitgebreid allerlei ideeën besproken. Hoe maken we die banken nu bijzonder? Met mozaïek dus! Uiteindelijk heeft Ruud Kooger al onze ideeën kunnen uitwerken in één ontwerp.” Dat ontwerp past zowel bij Deuren Service Nederland als bij onze gemeente Nissewaard.  

Ron legt uit: “Op elke zijde van de banken zie je een ander tafereel. Op de ene bank ons pand en een deel van Nederland. Op de andere bank zie je de skyline van Nissewaard en natuurlijk deuren. En het tafeltje is een mengelmoes van de kleuren uit alle ontwerpen. Het brengt alle ontwerpen samen.”

 

 

Met een knipoog

Er is nog iets grappigs, legt Ron uit met een lach: “Je ziet op een van de banken de skyline van Spijkenisse. En wie het over de gemeente Nissewaard heeft, heeft het over de Spijkenisserbrug. Beroemd of befaamd, jij mag het zeggen! Want mensen die hier in de buurt wonen, klagen dat die brug altijd openstaat. En dat ze altijd moeten wachten voordat ze erover kunnen. Dus die brug die op onze bank staat, is natuurlijk ook open! Ik weet zeker dat de mensen uit de buurt wel kunnen glimlachen als ze dat zien.”

De bank is met gepaste afstand,  steentje voor steentje bekleed door de mensen van Pantar, die al veel van onze betonnen banken bewerkten. Het resultaat zijn opvallende, stijlvolle banken met heel veel gevoel voor detail.

De banken en het tafeltje zijn vanaf 26 mei te bewonderen voor het pand van Deuren Service Nederland. Een feestelijke opening volgt nog, zodra dat mogelijk is.

Heb jij net als Ron van Deuren Service Nederland ook een leuk idee voor jouw bedrijf of misschien wel je vereniging, sportclub, dorp of familie? Laat het ons weten!

Wij denken graag met je mee. Of je nu zelf aan de slag wil gaan of juist de mozaïekexperts van Pantar wil inschakelen voor een mooi design. Het is allemaal mogelijk. Neem contact met ons op via het contactformulier.

WhatsApp meVraag het mij

TE KOOP!

Dit bloemenbankje geeft direct kleur aan de omgeving. Het design is ontworpen door Tibor Kucuksen; een talentvolle jonge kunstenaar waar wij sinds kort mee samenwerken. Dit bankje zonder leuningen is een praktische zitplek waar mensen kunnen rusten, genieten van het uitzicht of gewoon even zitten. Dit bankje verdient bijvoorbeeld een plek in een park, bij een bloemenhandel of veiling.

Neem contact met ons op voor meer informatie.