• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Kunst om op te zitten

Logic Vision is een softwarebedrijf gevestigd langs de A15 in Hardinxveld-Giessendam, gespecialiseerd in ERP software. Maarten Speet, de eigenaar van Logic Vision, is het bedrijf bijna 25 jaar geleden begonnen vanaf zijn zolderkamer. Ondertussen is het bedrijf uitgegroeid tot dé specialist op gebied van het optimaliseren van bedrijfsprocessen met behulp van Microsoft Dynamics 365 Business Central. Zij leveren branchespecifieke modules op gebied van Maritime, Energy en Industry. 

logic-vision-bank-11
logic-vision-bank-3
logic-vision-bank-13
logic-vision-bank-6
logic-vision-bank-8
logic-vision-bank-7
logic-vision-bank-4
logic-vision-bank-1
logic-vision-bank-2
logic-vision-bank-14

De mens staat centraal

Maarten kende het concept van luc4me, en had al diverse keren voorbeelden van de banken gezien. De banken zijn erg geschikt als buitenmeubilair, waardoor de keuze snel werd gemaakt om deze bankjes onderdeel te maken van het nieuwe terras. Maarten staat bekend om zijn passie voor lekker eten, mooie wijnen drinken, ondernemen en mensen. Hij vindt het belangrijk dat mensen om zich heen en in zijn organisatie het naar hun zin hebben. Daar hoort een terras bij waar zijn medewerkers ook buiten het werk met elkaar kunnen genieten van een hapje en een drankje.

Eyecatcher bij binnenkomst

De betonnen banken van luc4me zijn in verschillende modellen verkrijgbaar. Logic Vision koos het type Grand en zouden worden bewerkt met graffiti kunst. Samen met onze vaste kunstenaar Ruud Kooger van Kooger kunst werd het al snel duidelijk welk ontwerp erop de banken moest komen.

 

 

 

 

 

 

 

Ruud had nl. al eerder de receptiebalie van Logic Vision omgetoverd naar een echte eyecatcher waarin de drie brancheproposities te zien zijn. Hij heeft als ontwerp dezelfde visuals gebruikt voor de banken, in combinatie met de kleurvlakken die zo kenmerkend zijn voor Logic Vision. Als je komt aanrijden bij het bedrijf, heten de bankjes je meteen welkom.

Wil jij ook een betonnen bank, een echte eyecather plaatsen bij je bedrijf, instelling, of in je wijk? Neem gerust contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie? Kom in contact

WhatsApp meVraag het mij

TE KOOP!

Dit bloemenbankje geeft direct kleur aan de omgeving. Het design is ontworpen door Tibor Kucuksen; een talentvolle jonge kunstenaar waar wij sinds kort mee samenwerken. Dit bankje zonder leuningen is een praktische zitplek waar mensen kunnen rusten, genieten van het uitzicht of gewoon even zitten. Dit bankje verdient bijvoorbeeld een plek in een park, bij een bloemenhandel of veiling.

Neem contact met ons op voor meer informatie.