• Personaliseer banken
 • Op maat mogelijkheden
 • Persoonlijk advies
 • Transport mogelijkheden

Betonnen meubels op maat

Steeds vaker wordt er gekozen voor meubels van beton. Niet alleen voor binnen, juist voor buiten zijn betonnen meubels zeer interessant voor bedrijven. In deze blog gaan we dieper in op betonnen meubels op maat voor bedrijven. Er zijn diverse betonnen meubels die een interessante toevoeging kunnen zijn voor bedrijven. Daarbij zijn er verschillende voordelen van meubels van dit sterke materiaal. Benieuwd naar de mogelijkheden en de voordelen? Lees dan hieronder verder.

Welke betonnen meubels op maat zijn er

Betonnen meubels zijn er in ongelooflijk veel soorten en maten. Dan hebben we het nog niet over kleuren, groottes en vormen. Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van diverse betonnen meubels die vaker te zien zijn in parken, tuinen en diverse openbaren ruimtes en die gemaakt worden door luc4me.

Banken en sofa’sDiverse lucbanken met eindeloos veel mogelijkheden voor opdrukken en versiering. Denk aan mozaïek, graffiti of kunst.

Fauteuils en stoelenZitmeubelen in de vorm van een stoel of fauteuil. Robuuste stoelen die tegen een stootje kunnen.

Zitmeubelen in verschillende vormenEen zitmeubel in de vorm van een hond? Geen probleem: bij luc4me is de Cooldog een goed voorbeeld van een zitmeubel in een unieke vorm.

BloemenEen grote bloem van beton die op verschillende manieren versierd kan worden. Leuk voor op pleinen, parken of entree gebieden.

HerdenkingsmonumentenEen herdenkingsmonument kan ook gerealiseerd worden door luc4me.

BlokkenBlokken van beton in specifieke vormen op bijzondere locaties.

KunstwerkenEen park versieren met een uniek kunstwerk? Ga voor betonnen meubels in de vorm van prachtige kunstwerken en zorg voor een win-win situatie. 


luc4me biedt de mogelijkheden om bovenstaande meubels van beton op maat te realiseren. Denk aan speciale afmetingen, betonnen meubels in een specifieke kleur en zelfs meubels waar jouw eigen bedrijfslogo erin verwerkt is.

Voordelen van meubels van beton

Beton heeft ten opzichte van andere materialen veel voordelen. Zo is beton enorm sterk en kan het tegen een stootje. We hebben alle voordelen van betonnen meubels op maat hieronder voor je op een rij gezet. 

 • Weersbestendig: of het nu regent of de zon schijnt, meubels van beton hebben hier geen last van. Het sterke materiaal kan prima tegen elke weersomstandigheid.

 • Hufter-proof: betonnen meubels kunnen niet gesloopt worden. In tegenstelling tot bankjes van hout of kunststof.

 • Mogelijkheden voor op maat toepassingen zijn eindeloos: bij luc4me zijn de mogelijkheden voor betonnen meubels op maat daadwerkelijk eindeloos. Je kunt het zo gek niet bedenken.

 • Eenvoudig te versieren: beton is makkelijk te bewerken. Hierdoor is deze eenvoudig te versieren met bijvoorbeeld een kleurige laag of mozaïek.

 • Weinig tot geen onderhoud van de betonnen meubels: je hoeft meubels van beton niet elk jaar op te schuren en opnieuw te verven om de kwaliteit te behouden. Beton blijft sterk en behoudt zijn kracht zonder onderhoud.

 • Veiligheid gewaarborgd: geen loszittende armleuningen of afbrekende meubelpoten. De betonnen meubels blijven een geheel, waarbij de veiligheid van de meubels gewaarborgd is.

Voorbeelden van mooie betonnen meubels

luc4me heeft voor diverse bedrijven al prachtige betonnen meubels op maat gerealiseerd. Een greep uit de indrukwekkende projecten:

 • Betonnen stoelen voor Walibi

 • Unieke banken met verlichting voor P&R Hoogkerk

 • Herdenkingsmonument voor Parnassia

 • Betonnen blokken voor VisiteKAART van stationsplein in Leiden

Dit is slechts een kleine greep uit de projecten van betonnen meubels van luc4me. Neem vooral een kijkje bij alle projecten.

Voor wie zijn meubels van beton interessant?

Meubels van beton zijn interessant voor veel soorten bedrijven. Het kan gaan om promotie, een functionele oplossing of gemak voor bezoekers van desbetreffend bedrijf. Met name voor de volgende bedrijven zijn meubel op maat van beton een interessante oplossing.

Zwembaden

Voor zwembaden kunnen betonnen meubels zeer interessant zijn. Zo kunnen banken een goede zitoplossing zijn op entree pleinen voor het zwembad. Daarbij kan beton ook prima tegen nattigheid. Bekijk de interessante mogelijkheden voor betonnen meubels voor zwembaden.

Vakantieparken

Unieke zitmeubelen van beton in en rondom een vakantiepark? Bij luc4me is elke vorm en afmeting mogelijk. Bekijk meer informatie over betonnen meubels voor vakantieparken.

Bloemenkwekers

Zie je het al voor je? Prachtige bloemen van beton vlak voor de ingang van een bloemenkweker? Sterk, krachtig en een zeer duidelijke boodschap. Lees meer over betonnen bloemen voor bloemenkwekers!

Gemeenten

Gemeenten hebben op diverse locaties behoefte aan zitmeubilair voor haar inwoners. Natuurlijk gaat de voorkeur uit naar hufter-proof en sterke materialen. Beton is daarvoor het juiste materiaal. Bekijk de mogelijkheden voor betonnen meubels voor gemeenten.

Scholen en universiteiten

Op schoolpleinen en universiteiten zijn betonnen meubels van luc4me bij uitstek een geschikte keuze. Denk aan betonnen banken en/of stoelen met kleuren die passen bij de huisstijl van de school. Einde schooljaar? Dan is wellicht een aandenken in vorm van betonnen meubels op maat enorm geschikt. Bekijk hier bijvoorbeeld mogelijkheden voor betonnen meubels voor schoolpleinen.

Parken

Bankjes, stoelen of kunstwerken. Allen betonnen meubels die thuishoren in een park. Bij luc4me is er keuze uit diverse banken en stoelen. Of wat dacht je van een stoel in de vorm van een hond? We hebben een artikel geschreven met alles over betonnen meubels voor parken.

Sportverenigingen

Banken met een verdiept logo van de sportvereniging? Het is allemaal mogelijk. Ga voor sterke betonnen meubels in een eigen jasje (lees: tenue). Bekijk meer informatie over betonnen meubels voor sportverenigingen.

Pretparken

Biedt dagelijkse bezoekers een plaats aan om even tot rust te komen. Wat dacht je van een uniek fotomoment met een bank of stoel in een unieke vorm of met een bijzondere opdruk wat naadloos aansluit op de huisstijl van het pretpark? Bekijk de verschillende mogelijkheden voor betonnen meubels voor pretparken.

WhatsApp meVraag het mij

Te koop!

Dit kant-en-klare bankje geeft kleur aan elke buitenruimte en het mooie is… deze bloemen verwelken nooit! Dit bankje met uniek mozaïek, ontworpen door Tibor Kucuksen,  uitgevoerd door Pantar Amsterdam kan snel geleverd worden. Met dit bankje is jouw buitenruimte klaar voor de lente!

Neem gerust contact op bij interesse voor deze bank of om je eigen idee te bespreken.