• Personaliseer banken
 • Op maat mogelijkheden
 • Persoonlijk advies
 • Transport mogelijkheden

Betonnen meubels voor sportverenigingen

betonnen meubels voor sportverenigingen

Betonnen meubels voor sportverenigingen

Ben je op zoek naar zitmeubels voor bij de entree van een sportverenigingen? Of misschien wel voor langs de velden van het voetbalveld? Bij luc4me zijn er diverse mogelijkheden voor betonnen meubels op maat voor sportverenigingen. Hierbij kun je denken aan de volgende mogelijkheden:

 • Betonnen banken met logo van de sportvereniging: enorm sterk, een betonnen bank met een verdiept logo van de sportvereniging!

 • Betonnen letters van de vereniging: de eerste letter van de naam van de sportvereniging in de vorm van een zitmeubel.

 • Meubels van beton in specifieke vormen: wensen voor een unieke vorm wat past bij wat de sportvereniging wilt uitstralen? Alles is bespreekbaar!

Voordelen van betonnen meubels

Beton heeft ten opzichte van veel andere materialen mooie voordelen. Helemaal als het gaat om meubels die buiten geplaatst worden, als de entree van een vereniging of langs de sportvelden. We hebben een lijst gemaakt met de verschillende voordelen van betonnen meubels. 

 • Duurzaam: beton is een duurzaam materiaal. Het gaat enorm lang mee en hoeft in tegenstelling tot bijvoorbeeld hout niet om de zoveel tijd vervangen te worden.

 • Onderhoudsvriendelijk: je hoeft niet te schuren, te lakken of te bewerken. Beton is onderhoudsvriendelijk en makkelijk schoon te maken.

 • Hufterproof: iedere keer de banken of zitmeubels vervangen, omdat ze mankementen vertonen door gebruik of misbruik? Bij beton is dit verleden tijd!

 • Weersbestendig: regen, zon of harde wind? Beton blijft op z'n plek staan en levert niet in op de kwaliteit!

 • Personalisatie: zoals we hierboven al aangaven is bijvoorbeeld logo's verdiepen in betonnen banken mogelijk. Met betonnen meubels kun je bij luc4me alle kanten op.

 • Uniek: geen 'herkenbare' meubels die ook bij andere verenigingen te zien zijn. Ga voor een unieke oplossing, wat naadloos aansluit bij de sportvereniging.

Projecten voor sportverenigingen

Bij luc4me hebben we al diverse projecten voor sportverenigingen uitgevoerd. We zetten er hieronder een paar in de schijnwerpers!

Bank voor het International Robin van Persie Tournament

Voor het International Robin van Persie Tournament heeft luc4me samen met Koogerkunst een unieke betonnen bank gemaakt. De bank is geveild, waarna de opbrengst naar het Sophia Kinderziekenhuis is gegaan.

Betonnen banken voor Feyenoord met verdiept logo

Hoe gaaf is dat? Bij luc4me hebben we prachtige betonnen banken voor Feyenoord gerealiseerd met een verdiept logo in de rugleuningen. Daarnaast heeft luc4me ook twee banken "Boris" gerealiseerd in dezelfde kleuren.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor betonnen meubels?

Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden voor betonnen meubels voor sportverenigingen? Neem contact op met luc4me om diverse mogelijkheden te bespreken. We denken graag met je mee met als resultaat een unieke oplossing voor jouw sportvereniging!

WhatsApp meVraag het mij

TE KOOP!

Dit bloemenbankje geeft direct kleur aan de omgeving. Het design is ontworpen door Tibor Kucuksen; een talentvolle jonge kunstenaar waar wij sinds kort mee samenwerken. Dit bankje zonder leuningen is een praktische zitplek waar mensen kunnen rusten, genieten van het uitzicht of gewoon even zitten. Dit bankje verdient bijvoorbeeld een plek in een park, bij een bloemenhandel of veiling.

Neem contact met ons op voor meer informatie.