In verband met de zomervakantie zijn wij gesloten van 18 juli tot met 19 augustus 2022 !
 • Personaliseer banken
 • Op maat mogelijkheden
 • Persoonlijk advies
 • Transport mogelijkheden

Betonnen meubels voor sportverenigingen

betonnen meubels voor sportverenigingen

Betonnen meubels voor sportverenigingen

Ben je op zoek naar zitmeubels voor bij de entree van een sportverenigingen? Of misschien wel voor langs de velden van het voetbalveld? Bij luc4me zijn er diverse mogelijkheden voor betonnen meubels op maat voor sportverenigingen. Hierbij kun je denken aan de volgende mogelijkheden:

 • Betonnen banken met logo van de sportvereniging: enorm sterk, een betonnen bank met een verdiept logo van de sportvereniging!

 • Betonnen letters van de vereniging: de eerste letter van de naam van de sportvereniging in de vorm van een zitmeubel.

 • Meubels van beton in specifieke vormen: wensen voor een unieke vorm wat past bij wat de sportvereniging wilt uitstralen? Alles is bespreekbaar!

Voordelen van betonnen meubels

Beton heeft ten opzichte van veel andere materialen mooie voordelen. Helemaal als het gaat om meubels die buiten geplaatst worden, als de entree van een vereniging of langs de sportvelden. We hebben een lijst gemaakt met de verschillende voordelen van betonnen meubels. 

 • Duurzaam: beton is een duurzaam materiaal. Het gaat enorm lang mee en hoeft in tegenstelling tot bijvoorbeeld hout niet om de zoveel tijd vervangen te worden.

 • Onderhoudsvriendelijk: je hoeft niet te schuren, te lakken of te bewerken. Beton is onderhoudsvriendelijk en makkelijk schoon te maken.

 • Hufterproof: iedere keer de banken of zitmeubels vervangen, omdat ze mankementen vertonen door gebruik of misbruik? Bij beton is dit verleden tijd!

 • Weersbestendig: regen, zon of harde wind? Beton blijft op z'n plek staan en levert niet in op de kwaliteit!

 • Personalisatie: zoals we hierboven al aangaven is bijvoorbeeld logo's verdiepen in betonnen banken mogelijk. Met betonnen meubels kun je bij luc4me alle kanten op.

 • Uniek: geen 'herkenbare' meubels die ook bij andere verenigingen te zien zijn. Ga voor een unieke oplossing, wat naadloos aansluit bij de sportvereniging.

Projecten voor sportverenigingen

Bij luc4me hebben we al diverse projecten voor sportverenigingen uitgevoerd. We zetten er hieronder een paar in de schijnwerpers!

Bank voor het International Robin van Persie Tournament

Voor het International Robin van Persie Tournament heeft luc4me samen met Koogerkunst een unieke betonnen bank gemaakt. De bank is geveild, waarna de opbrengst naar het Sophia Kinderziekenhuis is gegaan.

Betonnen banken voor Feyenoord met verdiept logo

Hoe gaaf is dat? Bij luc4me hebben we prachtige betonnen banken voor Feyenoord gerealiseerd met een verdiept logo in de rugleuningen. Daarnaast heeft luc4me ook twee banken "Boris" gerealiseerd in dezelfde kleuren.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor betonnen meubels?

Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden voor betonnen meubels voor sportverenigingen? Neem contact op met luc4me om diverse mogelijkheden te bespreken. We denken graag met je mee met als resultaat een unieke oplossing voor jouw sportvereniging!

Lees verder

Transport: de onmisbare schakel

Transport: de onmisbare schakel

Ondernemen wordt vaak omschreven als ‘eigen baas’ zijn. Toch vind ik dat een eenzijdige manier van kijken. Voor alles wat je doet als ondernemer, heb je anderen nodig. Of het nu gaat om grondstoffen, afwerking of vervoer: je zit nooit alleen op je eigen eiland. Op een fijne manier werken is alleen mogelijk met de juiste contacten en betrouwbare partners. Voor het transport werk ik daarom ook met vaste transportbedrijven.

Lees meer » 5 juli 2022
Op een mozaïekbank zit je samen!

Op een mozaïekbank zit je samen!

De zomer is begonnen. We leven met zijn allen weer volop buiten en trekken er ook weer lekker op uit. Ook als ik vrij ben, houd ik mijn ogen natuurlijk open als ik een mooie plek bezoek. Of dat nu voor vakantie is of gewoon een dagje weg. Onwillekeurig vallen mij altijd de bankjes op, in alle soorten, maten en materialen. Of het nu gaat om hout, metaal of beton met mozaïek, klassiek, modern of uniek in zijn soort: alles neem ik in mij op als inspiratie.

Lees meer »10 juni 2022
Beton: een manier om jezelf letterlijk in de markt te zetten

Beton: een manier om jezelf letterlijk in de markt te zetten

Heb je ook zo genoten van het prachtige weer in de afgelopen weken? Wat deze lente extra bijzonder maakt, is dat we voor het eerst in twee jaar ook zonder restricties kunnen genieten van het seizoen. Je merkt aan veel dingen dat we de schade aan het inhalen zijn met zijn allen. Gezellig drukke winkelstraten, evenementen en festivals, maar ook meer informele en zakelijke afspraken op locatie. Mooi dat het weer kan.

Lees meer » 6 mei 2022
WebshopNaar webshopWhatsApp meVraag het mij