In verband met de zomervakantie zijn wij gesloten van 18 juli tot met 19 augustus 2022 !
 • Personaliseer banken
 • Op maat mogelijkheden
 • Persoonlijk advies
 • Transport mogelijkheden

Betonnen meubels voor schoolpleinen

betonnen meubels voor schoolpleinen

Betonnen meubels voor schoolpleinen van luc4me

Bij luc4me worden sterke betonnen meubels op maat gemaakt voor bedrijven. Van robuuste banken tot slimme boombanken van beton. Hoewel er voor 'standaard' vormen gekozen kan worden, kunnen de betonnen meubels helemaal gepersonaliseerd worden. Met name voor schoolpleinen de perfecte manieren om twee belangrijke zaken te combineren: een passend plaatje op het schoolplein én oplossingen die tegen een stootje kunnen. 

Betonnen meubels die passen bij de school en leerlingen

Het schoolplein staat voor plezier, ontspanning tijdens de lessen en  het visitekaartje van de school. Bij luc4me kun je kiezen uit verschillende betonnen meubels voor schoolpleinen die hier de oplossing voor kunnen bieden. Bekijk hieronder enkele voordelen wanneer scholen kiezen voor meubels van beton.

Voordelen van betonnen meubels voor scholen

 • Beton kan tegen een stootje
 • Weersbestendig en duurzaam
 • Volledig te personaliseren
 • Makkelijk in onderhoud
 • Een uniek schoolplein

Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden om de betonnen meubels op het schoolplein volledig te personaliseren? Lees dan hieronder verder!

Op maat maken van betonnen meubels voor scholen

Als school wil je uniekheid uitstralen. Geen school is hetzelfde en juist het schoolplein is vaak hetgeen waar men het eerste naar kijkt. Sterker nog: voor de school betreden wordt lopen leerlingen, ouders en bezoekers over het schoolplein. Bij luc4me kunnen betonnen meubels op verschillende wijze op maat gerealiseerd worden. Dit is interessant om een match te vormen waar de school voor staat. 

Bekijk hieronder verschillende op maat mogelijkheden: 

 • Logo van de school verdiept in banken
 • Unieke versiering wat past bij de huisstijl van de school
 • Versiering door leerlingen in vorm van bijvoorbeeld mozaïek

Daarnaast zijn er nog veel meer mogelijkheden. Bij luc4me staan jouw wensen centraal en denken wij graag met je mee. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op om samen unieke betonnen meubels voor schoolpleinen te realiseren.

Bekijk diverse projecten op schoolpleinen

Meerdere keren heeft luc4me schoolpleinen voorzien van prachtige betonnen meubels. Bekijk hieronder diverse projecten.

 • Een vrolijke bloem voor de Emmaschool in Leusden
 • Een mooi aandenken voor sluiten basisschool De Haven
 • Een fleurige bank voor OBS de Piramide
 • Betonnen bloem voor PCBO de Bouwhof

Lees verder

Transport: de onmisbare schakel

Transport: de onmisbare schakel

Ondernemen wordt vaak omschreven als ‘eigen baas’ zijn. Toch vind ik dat een eenzijdige manier van kijken. Voor alles wat je doet als ondernemer, heb je anderen nodig. Of het nu gaat om grondstoffen, afwerking of vervoer: je zit nooit alleen op je eigen eiland. Op een fijne manier werken is alleen mogelijk met de juiste contacten en betrouwbare partners. Voor het transport werk ik daarom ook met vaste transportbedrijven.

Lees meer » 5 juli 2022
Op een mozaïekbank zit je samen!

Op een mozaïekbank zit je samen!

De zomer is begonnen. We leven met zijn allen weer volop buiten en trekken er ook weer lekker op uit. Ook als ik vrij ben, houd ik mijn ogen natuurlijk open als ik een mooie plek bezoek. Of dat nu voor vakantie is of gewoon een dagje weg. Onwillekeurig vallen mij altijd de bankjes op, in alle soorten, maten en materialen. Of het nu gaat om hout, metaal of beton met mozaïek, klassiek, modern of uniek in zijn soort: alles neem ik in mij op als inspiratie.

Lees meer »10 juni 2022
Beton: een manier om jezelf letterlijk in de markt te zetten

Beton: een manier om jezelf letterlijk in de markt te zetten

Heb je ook zo genoten van het prachtige weer in de afgelopen weken? Wat deze lente extra bijzonder maakt, is dat we voor het eerst in twee jaar ook zonder restricties kunnen genieten van het seizoen. Je merkt aan veel dingen dat we de schade aan het inhalen zijn met zijn allen. Gezellig drukke winkelstraten, evenementen en festivals, maar ook meer informele en zakelijke afspraken op locatie. Mooi dat het weer kan.

Lees meer » 6 mei 2022
WebshopNaar webshopWhatsApp meVraag het mij