In verband met de zomervakantie zijn wij gesloten van 18 juli tot met 19 augustus 2022 !
  • Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Betonnen bloemen voor bloemenkwekers

betonnen meubels voor bloemenkwekers

Unieke betonnen bloemen voor bloemenkwekers

Een van de gaafste betonnen meubels op maat voor bedrijven zijn de betonnen bloemen. Bij luc4me kunen deze bloemen gemozaïekt worden. Op die manier kunnen bijvoorbeeld bloemenkwekers zorgen voor een unieke entree. 

De betonnen bloemen worden gegoten in een speciale mal. Nadat de bloemen zijn uitgehard zijn ze klaar om gepersonaliseerd te worden om vervolgens op transport naar de bloemenkweker te gaan. De volgende mogelijkheden zijn er op het gebied van personalisatie van de bloemen:

  • Versieren met mozaïek: niet alleen een prachtige plaatje, ook voor het personeel van de bloemenkweker kan dit een mooie mogelijkheid zijn voor teambuilding.

Uiteraard staat luc4me open voor andere mogelijkheden. Bij luc4me denken we graag met je mee en komen we samen tot een gave en vooral unieke oplosing.

Transport van de betonnen bloemen wordt geregeld

Naast het feit dat luc4me graag met je meedenkt voor unieke betonnen bloemen, wordt ook het transport geregeld. De betonnen bloemen kunnen voor de deur van de bloemenkweker afgeleverd worden.

Als de betonnen bloemen klaar zijn kunnen ze op locatie of bij luc4me gepersonaliseerd worden. Zijn de bloemen van beton klaar om bij de bloemenkwekerij afgeleverd te worden? Dan wordt het transport van de bloemen in gang gezet. 

Meer betonnen meubels voor kwekers

Natuurlijk zijn er voor bloemenkwekers nog veel meer mogelijkheden op het gebied van betonnen meubels. Hoewel de betonnen bloemen goed aansluiten op bloemenkwekerijen, zijn ook de volgende meubels een mooie oplossing: 

  • Betonnen banken
  • Betonnen meubels in diverse vormen

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bloemenkweker? Neem dan contact op met luc4me.

Lees verder

Transport: de onmisbare schakel

Transport: de onmisbare schakel

Ondernemen wordt vaak omschreven als ‘eigen baas’ zijn. Toch vind ik dat een eenzijdige manier van kijken. Voor alles wat je doet als ondernemer, heb je anderen nodig. Of het nu gaat om grondstoffen, afwerking of vervoer: je zit nooit alleen op je eigen eiland. Op een fijne manier werken is alleen mogelijk met de juiste contacten en betrouwbare partners. Voor het transport werk ik daarom ook met vaste transportbedrijven.

Lees meer » 5 juli 2022
Op een mozaïekbank zit je samen!

Op een mozaïekbank zit je samen!

De zomer is begonnen. We leven met zijn allen weer volop buiten en trekken er ook weer lekker op uit. Ook als ik vrij ben, houd ik mijn ogen natuurlijk open als ik een mooie plek bezoek. Of dat nu voor vakantie is of gewoon een dagje weg. Onwillekeurig vallen mij altijd de bankjes op, in alle soorten, maten en materialen. Of het nu gaat om hout, metaal of beton met mozaïek, klassiek, modern of uniek in zijn soort: alles neem ik in mij op als inspiratie.

Lees meer »10 juni 2022
Beton: een manier om jezelf letterlijk in de markt te zetten

Beton: een manier om jezelf letterlijk in de markt te zetten

Heb je ook zo genoten van het prachtige weer in de afgelopen weken? Wat deze lente extra bijzonder maakt, is dat we voor het eerst in twee jaar ook zonder restricties kunnen genieten van het seizoen. Je merkt aan veel dingen dat we de schade aan het inhalen zijn met zijn allen. Gezellig drukke winkelstraten, evenementen en festivals, maar ook meer informele en zakelijke afspraken op locatie. Mooi dat het weer kan.

Lees meer » 6 mei 2022
WebshopNaar webshopWhatsApp meVraag het mij