• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Betonnen bloemen voor bloemenkwekers

betonnen meubels voor bloemenkwekers

Unieke betonnen bloemen voor bloemenkwekers

Een van de gaafste betonnen meubels op maat voor bedrijven zijn de betonnen bloemen. Bij luc4me kunen deze bloemen gemozaïekt worden. Op die manier kunnen bijvoorbeeld bloemenkwekers zorgen voor een unieke entree. 

De betonnen bloemen worden gegoten in een speciale mal. Nadat de bloemen zijn uitgehard zijn ze klaar om gepersonaliseerd te worden om vervolgens op transport naar de bloemenkweker te gaan. De volgende mogelijkheden zijn er op het gebied van personalisatie van de bloemen:

  • Versieren met mozaïek: niet alleen een prachtige plaatje, ook voor het personeel van de bloemenkweker kan dit een mooie mogelijkheid zijn voor teambuilding.

Uiteraard staat luc4me open voor andere mogelijkheden. Bij luc4me denken we graag met je mee en komen we samen tot een gave en vooral unieke oplosing.

Transport van de betonnen bloemen wordt geregeld

Naast het feit dat luc4me graag met je meedenkt voor unieke betonnen bloemen, wordt ook het transport geregeld. De betonnen bloemen kunnen voor de deur van de bloemenkweker afgeleverd worden.

Als de betonnen bloemen klaar zijn kunnen ze op locatie of bij luc4me gepersonaliseerd worden. Zijn de bloemen van beton klaar om bij de bloemenkwekerij afgeleverd te worden? Dan wordt het transport van de bloemen in gang gezet. 

Meer betonnen meubels voor kwekers

Natuurlijk zijn er voor bloemenkwekers nog veel meer mogelijkheden op het gebied van betonnen meubels. Hoewel de betonnen bloemen goed aansluiten op bloemenkwekerijen, zijn ook de volgende meubels een mooie oplossing: 

  • Betonnen banken
  • Betonnen meubels in diverse vormen

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bloemenkweker? Neem dan contact op met luc4me.

WhatsApp meVraag het mij

TE KOOP!

Dit bloemenbankje geeft direct kleur aan de omgeving. Het design is ontworpen door Tibor Kucuksen; een talentvolle jonge kunstenaar waar wij sinds kort mee samenwerken. Dit bankje zonder leuningen is een praktische zitplek waar mensen kunnen rusten, genieten van het uitzicht of gewoon even zitten. Dit bankje verdient bijvoorbeeld een plek in een park, bij een bloemenhandel of veiling.

Neem contact met ons op voor meer informatie.