In verband met de zomervakantie zijn wij gesloten van 18 juli tot met 19 augustus 2022 !
 • Personaliseer banken
 • Op maat mogelijkheden
 • Persoonlijk advies
 • Transport mogelijkheden

Betonnen meubels voor gemeenten

betonnen meubels voor gemeenten

Betonnen meubels zijn voor gemeenten een interessante keuze. Beton kan tegen een stootje en is weersbestendig. Daarbij kun je met betonnen meubels alle kanten op bij luc4me: van betonnen banken met verankerde logo's van gemeenten of betonnen meubels op maat naar eigen wensen. Over transport hoef je je geen zorgen te maken: ook dit neemt luc4me volledig uit handen. Lees hieronder de verschillende mogelijkheden voor betonnen meubels voor gemeenten.

Betonnen meubels voor gemeenten bieden diverse voordelen

In veel gemeenten kom je zitmeubels tegen. Denk bijvoorbeeld aan houten bankjes in parken. Het is echter voor gemeenten veel interessanter om de mogelijkheden te bekijken voor meubels van beton. Deze bieden ten opzichte van bijvoorbeeld materialen als hout en steen, veel voordelen. We zetten ze hieronder voor je op een rij.

 • Makkelijk in onderhoud
 • Weersbestendig
 • Kan tegen een stootje
 • Naar wens te realiseren
 • Mogelijkheden zijn eindeloos
 • Duurzaam en natuurlijk materiaal

Mogelijkheden voor meubels van beton in gemeenten

Met name zitmeubelen zijn voor gemeenten een goede toevoeging. Winkelend publiek of wandelaars in parken een ruimte geven om even tot rust te komen. Bij luc4me zijn er verschillende mogelijkheden op het gebied van betonnen meubels voor gemeenten. Bekijk hieronder een greep uit het assortiment. 

 • Betonnen banken
 • Betonnen boombanken
 • Betonnen zitmeubels in diverse vormen
 • Monumenten van beton

Betonnen meubels volledig te personaliseren

Als gemeente wil je je gemeente 'laten zien'. Dit kan goed met de verschillende oplossingen van luc4me. Hierbij kan gedacht worden aan het gemeentelogo wat verdiept wordt in betonnen banken of banken met een opdruk wat past bij de gemeente of regio. 

Benieuwd naar wat luc4me voor jou kan bieden? Neem dan eenvoudig contact op! Wij denken graag met je mee.

Lees verder

Transport: de onmisbare schakel

Transport: de onmisbare schakel

Ondernemen wordt vaak omschreven als ‘eigen baas’ zijn. Toch vind ik dat een eenzijdige manier van kijken. Voor alles wat je doet als ondernemer, heb je anderen nodig. Of het nu gaat om grondstoffen, afwerking of vervoer: je zit nooit alleen op je eigen eiland. Op een fijne manier werken is alleen mogelijk met de juiste contacten en betrouwbare partners. Voor het transport werk ik daarom ook met vaste transportbedrijven.

Lees meer » 5 juli 2022
Op een mozaïekbank zit je samen!

Op een mozaïekbank zit je samen!

De zomer is begonnen. We leven met zijn allen weer volop buiten en trekken er ook weer lekker op uit. Ook als ik vrij ben, houd ik mijn ogen natuurlijk open als ik een mooie plek bezoek. Of dat nu voor vakantie is of gewoon een dagje weg. Onwillekeurig vallen mij altijd de bankjes op, in alle soorten, maten en materialen. Of het nu gaat om hout, metaal of beton met mozaïek, klassiek, modern of uniek in zijn soort: alles neem ik in mij op als inspiratie.

Lees meer »10 juni 2022
Beton: een manier om jezelf letterlijk in de markt te zetten

Beton: een manier om jezelf letterlijk in de markt te zetten

Heb je ook zo genoten van het prachtige weer in de afgelopen weken? Wat deze lente extra bijzonder maakt, is dat we voor het eerst in twee jaar ook zonder restricties kunnen genieten van het seizoen. Je merkt aan veel dingen dat we de schade aan het inhalen zijn met zijn allen. Gezellig drukke winkelstraten, evenementen en festivals, maar ook meer informele en zakelijke afspraken op locatie. Mooi dat het weer kan.

Lees meer » 6 mei 2022
WebshopNaar webshopWhatsApp meVraag het mij