• Personaliseer banken
 • Op maat mogelijkheden
 • Persoonlijk advies
 • Transport mogelijkheden

Betonnen meubels voor parken

betonnen meubels voor parken

Betonnen meubels voor parken

In een park wordt gewandeld, gepicknickt en natuurlijk ook gezeten. Daarvoor zijn vaak diverse zitmeubelen te vinden het park. Dit zijn vooral bankjes op locaties met een mooi uitzicht over een specifiek stuk van het park. Bij luc4me worden betonnen meubels op maat gemaakt, wat erg interessant kan zijn voor de invulling van een park voor gemeenten. 

Voordelen van meubels van beton voor een park

In tegenstelling tot de bekende bankjes van hout, hangen er aan zitmeubels van beton diverse voordelen. We zetten ze hieronder voor je op een rij. 

 • Beton is weersbestendig: als er een materiaal is wat goed tegen diverse weersomstandigheden kan, is het wel beton! 

 • Zitmeubels makkelijk in onderhoud: bankjes van hout dienen om het aantal jaar opnieuw geschuurd, geverfd en behandeld te worden. Bij banken van beton hoeft dit niet.

 • Hufterproof, kan tegen een stootje: beton kan tegen een stootje en zal niet snel mankementen vertonen, zoals loszittende planken.

 • Diverse oplossingen: veel bomen in het park? Bij betonnen banken van luc4me is veel mogelijk. Denk aan de boombank die om een boom heen geplaatst kan worden.

 • Op maat mogelijkheden: specifieke wensen als het logo van de gemeente verdiepen in de bank? Er is van alles mogelijk om de banken op maat te laten maken.

Diverse op maat mogelijkheden voor parken

Zoals we hierboven al schreven, zijn er voor parken diverse op maat mogelijkheden te realiseren. Bij luc4me denken we graag met je mee. Hieronder een greep uit de mogelijkheden voor bijvoorbeeld banken op maat voor parken:

 • Logo van gemeente of park in bank verdiept: laat de gemeente zien en kies voor de mogelijkheden om het gemeentelogo te verdiepen in de banken.

 • Speciale afmetingen of vormen banken: lange, korte of ronde banken? Bedenk welke vormen het beste passen in het park.

 • Bank in een 'speciaal jasje': een kunstzinnige versiering met een dubbele boodschap? Ook op het gebied van versieren van betonnen meubels bieden wij handvatten.

Gerealiseerde projecten voor parken & ontmoetingsplekken

Bij luc4me hebben we reeds betonnen banken gerealiseerd voor parken en ontmoetingsplekken. We hebben enkele projecten waar we trots op zijn voor je uitgelicht. 

Vrolijke bank voor een ontmoetingsplek in Oranjedorp

Voor onmoetingsplek het Kollingsveenbosje heeft luc4me een vrolijke en kunstzinnige bank gemaakt. De bank is door de kinderen van het dorp en enkele kunstenaars op een prachtige manier versierd.

Betonnen bloemen voor een bewegingstuin

Voor bewegingstuin Exloo zijn er drie prachtige vijfbladige betonnen bloemen gerealiseerd. Deze bloemen gaan versierd worden met mozaïek door kinderen uit de regio!

Contact voor betonnen meubels voor parken?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor betonnen meubels voor parken? Kom meer te weten over de mogelijkheden voor lucbanken, betonnen bloemen en diverse op maat betonnen meubels voor parken. Wij denken graag met je mee! Neem contact op met luc4me voor een ontmoeting.

WhatsApp meVraag het mij

Te koop!

Dit kant-en-klare bankje geeft kleur aan elke buitenruimte en het mooie is… deze bloemen verwelken nooit! Dit bankje met uniek mozaïek, ontworpen door Tibor Kucuksen,  uitgevoerd door Pantar Amsterdam kan snel geleverd worden. Met dit bankje is jouw buitenruimte klaar voor de lente!

Neem gerust contact op bij interesse voor deze bank of om je eigen idee te bespreken.