• Personaliseer banken
 • Op maat mogelijkheden
 • Persoonlijk advies
 • Transport mogelijkheden

Betonnen meubels voor pretparken

betonnen meubels voor pretparken

Betonnen meubels voor pretparken

Betonnen meubels zijn voor pretparken een hele geschikte oplossing voor zitmeubels. Niet alleen kunnen we bij luc4me verschillende soorten betonnen meubels op maat maken: we denken ook mee bij de uitstraling van de meubels van beton en kunnen deze helemaal laten aansluiten bij de huisstijl. Iets wat bij een pretpark ongelooflijk belangrijk is en wat het de uitstraling van pretparken versterkt. De volgende opties zijn onwijs interessant voor attractie- en pretparken: 

 • Betonnen stoelen met aansluitend uiterlijk: meerdere stoelen op een grote ruimte in een jasje wat aansluit bij het pretpark. Gaaf!

 • Betonnen banken met verdiept logo van het pretpark: hoe sterk is dat? Een prachtige betonnen bank met het logo van pretparken erin verdiept. Helemaal custom!

 • Boombanken voor optimaal gebruik van de ruimte: een plekje in de schaduw bieden voor bezoekers? Bekijk dan eens de boombanken van luc4me. 

 • Een unieke vorm of apart formaat: heb je specifieke wensen voor betonnen meubels voor pretparken? Bij luc4me hoort een betonnen meubel op maat ook tot de mogelijkheden!

Voordelen van betonnen meubels in een pretpark

Nederlandse pretparken trekken per jaar miljoenen bezoekers. Deze bezoekers gaan gemiddeld 2 keer per jaar een dagje uit, waarbij een pretpark het uitje natuurlijk zo aangenaam mogelijk wilt maken. Daarom worden er voor bezoekers vaak verschillende mogelijkheden geboden om eventjes te genieten en tot rust te komen van alle gave attracties. Zitmeubels zijn daarbij onmisbaar. Wanneer je kiest voor betonnen varianten geniet je van enkele voordelen. We hebben ze hieronder op een rijtje gezet.

 • Beton is weersbestendig: hoewel we de zon een dagje pretpark helemaal af maakt, kan een regenbui of windstoot helaas in Nederland vaak voorkomen. Meubels van beton kunnen tegen elk soort weer, in tegenstelling tot houten bankjes of kunststof stoelen.

 • Meubels van beton gaan langer mee: beton is een materiaal wat helemaal hufterproof is. Geen loszittende armleuningen, doorgezakte stoelpoten of een gescheurde rugleuning. Meubels van beton zijn keihard, robuust en kunnen tegen een stootje!

 • Makkelijk in onderhoud: banken en stoelen van hout dienen om de zoveel tijd opnieuw behandeld te worden. Denk aan het aanbrengen van een houtlak en het opschuren van opppervlaktes. Bij betonnen meubels is dat verleden tijd!

 • Unieke meubels: als pretpark wil je uniek zijn en het park een eigen uitstraling geven. Kies daarom voor unieke betonnen meubels die je niet tegenkomt bij andere pretparken of attractieparken in Nederland.

 • Verschillende op maat mogelijkheden: een specifiek kleurtje, een bepaalde afmeting of met bijvoorbeeld een verdiept logo van het pretpark? Bij betonnen meubels is vaak van alles mogelijk. Bij luc4me bieden we je verschillende handvatten om te zorgen voor betonnen meubels in een uniek jasje!

Projecten van luc4me voor pretparken

Bij luc4me hebben we voor diverse branches prachtige op maat betonnen meubels gemaakt. Ook voor pretparken heeft luc4me verschillende projecten gerealiseerd!

Ronde banken Boris voor pretpark Walibi

Voor Walibi, een van de grootste pretparken van Nederland, heeft luc4me drie ronde banken Boris geleverd. De banken bestaan uit vier verschillende delen. Vanwege het feit dat de banken rondom een boom of bijvoorbeeld een bloembak gezet kunnen worden, kunnen bezoekers plaatsnemen en lekker rondkijken.

17 betonnen stoelen voor Walibi

Naast de ronde banken heeft luc4me ook 17 betonnen stoelen gemaakt voor Walibi Holland. Hierbij is er nauw samengewerkt voor de uitstraling en het ontwerp van deze gave stoelen van beton. De samenwerking was aanleiding voor een compleet nieuw model: luc3, een stoel met een 'uitdagende, ronde vorm'.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor pretparken?

Wij komen graag met je in contact. Bij luc4me werken we nauw samen en werken we samen aan een uniek ontwerp. Neem contact op voor de mogelijkheden en bekijk ook de mogelijkheden voor maatwerk.

WhatsApp meVraag het mij

Te koop!

Dit kant-en-klare bankje geeft kleur aan elke buitenruimte en het mooie is… deze bloemen verwelken nooit! Dit bankje met uniek mozaïek, ontworpen door Tibor Kucuksen,  uitgevoerd door Pantar Amsterdam kan snel geleverd worden. Met dit bankje is jouw buitenruimte klaar voor de lente!

Neem gerust contact op bij interesse voor deze bank of om je eigen idee te bespreken.