• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Projecten waar we trots op zijn!

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust een kijkje op onze producten pagina. Hieronder presenteren wij met trots op een overzichtelijke manier eerder door ons gerealiseerde objecten, betonnen banken, straatmeubilair en mozaïekbanken.

Een ode aan de hortensia in De Kwakel

Een ode aan de hortensia in De Kwakel

In het dorp De Kwakel - niet ver van luc4me - staat een fleurige hortensiabank te wachten op zijn nieuwe plek in de hortensiakwekerij Van Klaveren Plant. Vanaf dit najaar kan de hortensialiefhebber vanaf deze prachtig beschilderde bank genieten van een sfeervolle collectietuin!

Lees meer »
Vrolijke graffitibank voor speeltuin in Den Haag

Vrolijke graffitibank voor speeltuin in Den Haag

In Den Haag-Ypenburg knapte men een speeltuin volledig op. Bewoners dachten mee over de inrichting van deze speeltuin voor iedereen. Ze kwamen ook met het idee om een bank in de speeltuin te plaatsen. De opening van de speeltuin stond gepland op 4 april, maar dat kan door de coronacrisis helaas niet doorgaan. Maar na regen komt zonneschijn. Als de crisis achter de rug is, wordt de vernieuwde speeltuin alsnog geopend. En ondanks de uitgestelde opening, kunnen de kinderen in Ypenburg er wel al heerlijk spelen.

Lees meer »
Bank voor het International Robin van Persie Tournament

Bank voor het International Robin van Persie Tournament

Het Robin van Persie Tournament is het beste voetbaltoernooi met de hoogste standaard voor kinderen onder tien jaar. Tijdens het toernooi werd er geld ingezameld voor het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam. En speciaal voor dit bijzondere project mochten wij van luc4me samen met Koogerkunst een unieke betonnen bank maken. Deze prachtige bank is geveild en de opbrengst gaat naar het Sophia Kinderziekenhuis. Onze bank heeft een mooie geldbedrag opgebracht en hopen dat er veel kindjes samen met Robin van Persie, wiens hoofd op de bank staat afgebeeld, op de foto kunnen. Ook Robin zelf heeft samen met mijn zoon ook nog even plaats genomen op "zijn" bank. Het was een fantastisch weekend, wat een bijzonder initiatief .

Lees meer »
Banken naar Walibi

Banken naar Walibi

Dit is een superproject waar luc4me erg trots op is. Enige tijd geleden hebben we 12 banken mogen transporteren naar Walibi. Onze betonnen banken zijn door de schilders van Walibi geschilderd. Om er vervolgens mee te pronken in het park. Ga jij binnenkort naar Walibi? En kom je dan één van mijn banken tegen? Maak dan een leuke foto van jezelf met mijn bank, deel deze op je Facebookpagina met een tag naar luc4me. De leukste, meest originele inzending wordt beloond met een leuke prijs.

Lees meer »
17 betonnen stoelen naar Walibi

17 betonnen stoelen naar Walibi

Bijna iedereen heeft er weleens een gezellige en spannende middag doorgebracht: Walibi Holland in Biddinghuizen. Wij vinden het dan ook super dat er vanaf nu maar liefst zeventien van onze stoelen te bewonderen zijn in het pretpark. Bij de realisatie van deze stoelen werkten we nauw samen met Walibi voor wat betreft het ontwerp en de uitstraling.

Lees meer »
Een opvallende rode bank voor Jan Vis Artiesten en Evenementen

Een opvallende rode bank voor Jan Vis Artiesten en Evenementen

Eén van de dingen die ons werk zo leuk maakt, is dat iedere opdracht weer anders is.

Lees meer »
Stoelen voor de tuin van Het Winterkoninkje

Stoelen voor de tuin van Het Winterkoninkje

De tuin van basisschool Het Winterkoninkje in Amsterdam is op de schop gegaan en in de afgelopen periode grondig gerenoveerd. Bij een mooie nieuwe schooltuin hoort, als kers op de taart, natuurlijk ook een prettig plekje om te zitten. Daarom koos de school voor het plaatsen van twee van onze betonnen stoelen, maar wel met een geheel eigen uitstraling.

Lees meer »
WebshopNaar webshopWhatsApp meVraag het mij