• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

De beste betonnen meubels

Bij luc4me krijgen we wel eens de vraag: "Wat zijn nu de beste betonnen meubels?". Eigenlijk is deze vraag afhankelijk van een aantal factoren. Zo is het maar de vraag hoeveel ruimte je hebt en waar je voorkeur naar uitgaat op het gebied van versiering: wil jij bijvoorbeeld een graffiti bewerking of ga je liever voor een unieke mozaïek bank? Wij zetten in deze blog onze toppers op een rij. Bekijk de beste betonnen meubels in onderstaande lijst.

Top 5 betonnen meubels van luc4me

We hebben een mooie top 5 samengesteld met de beste betonnen meubels van luc4me. Vergeet niet dat het meubel zelf nog helemaal gecustomized kan worden en aangepast kan worden op specifieke wensen voor bepaalde behoeftes!

1. Sophey

sopheySophey is met stip de nummer 1 betonnen meubel op dit moment. Deze prachtige sofa is voorzien van één armleuning en was het allereerste meubel wat door luc4me gemaakt werd. De betonnen bank biedt voldoende ruimte voor meerdere personen.


Bekijk Sophey

 

2. Armstrong

armstrongArmstrong mag zeker niet ontbreken in de top 5 betonnen meubels! Deze prachtige bank is voorzien van twee armleuningen. Dankzij de hoge rugleuning kun je heerlijk ontspannen en van gedachten wisselen op dit betonnen meubelstuk. Een topper!


Bekijk Armstrong

 

3. Campbell

campbellCampbell is een unieke betonnen bank, die gemaakt is vanuit één stuk! Deze prachtige rondgevormde bank is een ware eye-catcher en is ontworpen door Shuana, een jonge ontwerpster. Campbell werd bestempeld als de 'Mooiste Bank' door de vakjury van SC Copernicus in Hoorn. Hoewel de bank moeilijk te produceren was, was dit het wel dubbel en dwars waard. Wat een prachtige betonnen bank!

Bekijk Campbell

4. McKenzie

mckenzieMcKenzie is een prachtige, grote en robuuste betonnen bank. De bank is ontworpen door  kunstenares Marianne den Hartog en wordt veelal afgenomen met een mozaïek versiering. Deze prachtige, rondlopende bank, is voorzien van twee armleuningen en mooie ronde bollen als voetstuk. Een pracht stuk!

Bekijk McKenzie

5. Bonnie

bonnieBonnie is een comfortable betonnen fauteuil, waarvan je niet zou zeggen dat deze van beton gemaakt is. De prachtige stoel was de eerste fauteuil in de luc4me-collectie en is sindsdien enorm populair als combinatie. Diverse projecten zijn er al gerealiseerd met Bonnie: van graffiti kunstwerken tot prachtige mozaïek bewerkingen. 

Bekijk Bonnie


 

Waarom een betonnen meubels bij luc4me?

Betonnen meubels met verschillende bewerkingen

Bij luc4me heb je keuze uit een groot assortiment betonnen meubels. Van banken tot stoelen en van boombanken tot betonnen meubels die voorzien zijn van verlichting. Opvallend is dat je bij luc4me keuze hebt uit verschillende bewerkingen

Maatwerk voor specifieke wensen en behoeftes

Naast de verschillende bewerkingen zijn de custom-mogelijkheden bij luc4me eindeloos. Ben je op zoek naar een specifiek meubel voor bijvoorbeeld een voetbalvereniging in een specifieke vorm of afmeting? Het is mogelijk! Wij denken graag met je mee en gaan samen om de tafel om jouw wensen werkelijkheid te maken. 

Tip: neem ook eens een kijkje bij onze projecten. Hier krijg je een goed beeld van de mogelijkehden bij luc4me op het gebied van maatwerk!

Transport van betonnen meubels wordt geregeld door luc4me

We hoeven je vast niet uit te leggen dat beton zwaar is. Een betonnen bank weegt al snel honderden kilo's, waardoor speciaal transport onvermijdelijk is. Wees niet bang dat je vrachtwagens met grote aanhangers moet huren om te zorgen voor het plaatsen van betonnen meubels. Bij luc4me bieden we handvatten om na het realiseren van het betonnen meubel deze op de tijd en op de juiste plek af te leveren.

Ook hierbij denken we graag met je mee. Wat is bijvoorbeeld de beste plek om een betonnen bank te plaatsen?

Vrijblijvend contact en een luisterend oor!

Wanneer je meer te weten wilt komen over de mogelijkheden voor betonnen meubels bij luc4me, kun je ons altijd een berichtje sturen. Deel jouw wensen! Niets is te gek: wij kunnen samen bepalen wat behoort tot de mogelijkheden en waar we eventueel nog wat bij moeten schafen.

Bij luc4me hebben we altijd een luisterend oor. Dankzij onze jarenlange ervaring in het realiseren van betonnen meubels kunnen we je van A tot Z adviseren bij het creëeren van de beste betonnen meubels voor jouw wensen!

WhatsApp meVraag het mij

TE KOOP!

Dit bloemenbankje geeft direct kleur aan de omgeving. Het design is ontworpen door Tibor Kucuksen; een talentvolle jonge kunstenaar waar wij sinds kort mee samenwerken. Dit bankje zonder leuningen is een praktische zitplek waar mensen kunnen rusten, genieten van het uitzicht of gewoon even zitten. Dit bankje verdient bijvoorbeeld een plek in een park, bij een bloemenhandel of veiling.

Neem contact met ons op voor meer informatie.