Momenteel zijn wij telefonisch niet of slecht te bereiken. Stuur een whatsapp bericht naar ons mobiele nummer of een email naar info@luc4me.com, dan zullen wij hier zo snel mogelijk op reageren. Alvast bedankt!
  • Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Logo

Luc4me biedt bijzondere, buitengewone betonnen meubels aan die de show stelen in elke ruimte. En dat voor een buitengewoon eerlijke prijs. Voor het produceren van onze betonnen meubels maken we gebruik van de kunde en ambacht van Riboton. De kennis en ervaring die zij hebben op het gebied van beton en maatwerkproductie is breed en divers.

Wil je van je bank jouw visitekaartje maken, een echte blikvanger? Bekijk dan zeker de uitgebreide mogelijkheden die we bieden om je betonnen zitmeubel een persoonlijker tintje te geven.

Verdiepte logo’s

Hoe leuk is het om letterlijk je stempel op je eigen luc4me bank te drukken? Dit is namelijk ook een optie. In onze betonnen banken luc1 en luc2 kunnen we in de rugleuning een verdiept logo van 3 mm aanbrengen. Denk bijvoorbeeld aan een logo van je bedrijf of vereniging of een kenmerkend symbool. Customized logo’s worden ingekleurd door Koogerkunst.

Een gekleurde bank

Voor het maken van één betonnen bank is ongeveer een kuub beton nodig. Aan dit beton kunnen we een pigment toevoegen om de bank te kleuren.  Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Beton is een natuurproduct. Dit betekent dat de uitkomst altijd een verrassing is. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een uniek product, een unieke bank. Wil je meer weten over onze mogelijkheden of heb je zelf een leuk idee? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie

img-7461-2
luc4me-april-2018-18
35fvds-ijb-verbouw-15-may-2017
feyenoord
feyenoord1
bank-walibi
bank-gebr-bodegraven-17-van-1
luc4me-1-van-1
van-halfen
fullsizerender-3
img-8763
2016-09-11-22-20-58
WebshopNaar webshopWhatsApp meVraag het mij

Momenteel zijn wij telefonisch niet of slecht te bereiken. Stuur een whatsapp bericht naar ons mobiele nummer of een email naar info@luc4me.com, dan zullen wij hier zo snel mogelijk op reageren. Alvast bedankt!