• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Logo

Luc4me biedt bijzondere, buitengewone betonnen meubels aan die de show stelen in elke ruimte. En dat voor een buitengewoon eerlijke prijs. Voor het produceren van onze betonnen meubels maken we gebruik van de kunde en ambacht van Riboton. De kennis en ervaring die zij hebben op het gebied van beton en maatwerkproductie is breed en divers.

Wil je van je bank jouw visitekaartje maken, een echte blikvanger? Bekijk dan zeker de uitgebreide mogelijkheden die we bieden om je betonnen zitmeubel een persoonlijker tintje te geven.

Verdiepte logo’s

Hoe leuk is het om letterlijk je stempel op je eigen luc4me bank te drukken? Dit is namelijk ook een optie. In onze betonnen banken Sophey,Armstrong en Kenza  kunnen we in de rugleuning een verdiept logo van 3 mm aanbrengen. Denk bijvoorbeeld aan een logo van je bedrijf of vereniging of een kenmerkend symbool. Customized logo’s kunnen eventueel worden ingekleurd door Koogerkunst.

Een gekleurde bank

Voor het maken van één betonnen bank is ongeveer een kuub beton nodig. Aan dit beton kunnen we een pigment toevoegen om de bank te kleuren.  Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Beton is een natuurproduct. Dit betekent dat de uitkomst altijd een verrassing is. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een uniek product, een unieke bank. Wil je meer weten over onze mogelijkheden of heb je zelf een leuk idee? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie

img-7461-2
luc4me-april-2018-18
35fvds-ijb-verbouw-15-may-2017
feyenoord
feyenoord1
bank-walibi
bank-gebr-bodegraven-17-van-1
luc4me-1-van-1
van-halfen
fullsizerender-3
img-8763
2016-09-11-22-20-58
WhatsApp meVraag het mij

Te koop!

Dit kant-en-klare bankje geeft kleur aan elke buitenruimte en het mooie is… deze bloemen verwelken nooit! Dit bankje met uniek mozaïek, ontworpen door Tibor Kucuksen,  uitgevoerd door Pantar Amsterdam kan snel geleverd worden. Met dit bankje is jouw buitenruimte klaar voor de lente!

Neem gerust contact op bij interesse voor deze bank of om je eigen idee te bespreken.