• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Ronde betonnen bank voor Walibi Holland

Onlangs hadden we het genoegen om drie ronde betonnen banken bestaande uit 4 delen voor het avontuurlijke pretpark Walibi Holland in Biddinghuizen te realiseren. Een aantal weken geleden zijn de banken geleverd. De mensen van Walibi Holland gaan vervolgens zelf aan de slag om de banken te “pimpen” en ze in een uniek jasje te steken.

img-8764-bew
img-8766-bew

Uitnodigende, stoere ronde banken

Deze ronde, betonnen banken van het type “Boris” hebben een robuuste en gezellige uitstraling die perfect aansluit bij de sfeer van een dagje uit. Door de ronde vorm kun je diverse richtingen uitkijken vanaf de bank. Het is mogelijk om “Boris” om een boom heen te plaatsen, waardoor een heerlijke, schaduwrijke zitplek ontstaat, of om een paal of plantenbak heen. Daardoor krijgt de bank ook op een natuurlijke manier de functie van een tref- en ontmoetingspunt.

Betonnen banken die beschermen

Onze banken, stoelen en andere creatieve betonnen elementen zijn op de eerste plaats gemaakt voor ontmoeting, gebruik en verfraaiing van de buitenruimte. Helaas is er tegenwoordig ook een ander aspect waar we als samenleving rekening mee moeten houden. Het plaatsen van betonnen banken op strategische plaatsen beschermt het publiek tevens tegen ongewenst verkeer. Aantrekkelijk vormgegeven betonnen zitmeubelen zijn daarom juist een uitstekend alternatief voor conventionele roadblocks. Onder normale omstandigheden vervullen ze een nuttige en gezellige functie, zonder dat daarbij een bedreigende sfeer ontstaat voor bezoekers. Tegelijkertijd kunnen ze, wanneer zich onverhoopt toch een incident voordoet, omstanders optimaal beschermen.

 

Veilig, mooi én ook nog eens hufterproof

Een bijkomend voordeel is dat onze solide zitmeubelen ook tegen een stootje kunnen bij meer alledaagse criminaliteit zoals vandalisme. Zoek je als gemeente, terreinbeheerder, winkeliersvereniging of als andere particuliere organisatie een oplossing voor een veiligheidsvraagstuk of voor de inrichting van je openbare ruimte? Denk dan eens aan betonnen banken of andere betonnen elementen. Het inzetten van betonnen meubilair is een uitstekende manier om een publieke ruimte warm en uitnodigend in te richten, en tegelijk de veiligheid van de bezoekers optimaal te waarborgen. Bovendien kan de bank ook geheel naar wens worden afgewerkt met een uniek mozaïek of graffitikunst.

Bekijk onze meubels en eerdere projecten ter inspiratie, of informeer direct naar de mogelijkheden voor maatwerk. We vertellen er graag meer over!

Meer informatie 

 

 

WhatsApp meVraag het mij

TE KOOP!

Dit bloemenbankje geeft direct kleur aan de omgeving. Het design is ontworpen door Tibor Kucuksen; een talentvolle jonge kunstenaar waar wij sinds kort mee samenwerken. Dit bankje zonder leuningen is een praktische zitplek waar mensen kunnen rusten, genieten van het uitzicht of gewoon even zitten. Dit bankje verdient bijvoorbeeld een plek in een park, bij een bloemenhandel of veiling.

Neem contact met ons op voor meer informatie.