• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Vervoer voor de bloemen: check!

Zoals we je al eerder verteld hebben verloten wij onze bloemen. Deze worden tijdens ons bezoek live gemozaiekt en direct na afloop getransporteerd naar de winnaar. Dit moet natuurlijk wel geregeld worden, want het zijn andere bloemen dan een bak violen bij de lokale bouwmarkt die je normaal gesproken op de bijrijdersstoel zet.

Van Leeuwen transport  zal onze bloemen van 840 en 525 kilo  gaan vervoeren naar NOT 2017, wat plaatsvindt in de Jaarbeurs in Utrecht. Na afloop, als de winnaar bekend is, wordt de bloem daar direct heen vervoerd. Je weet wat ze zeggen: verse bloemen zijn het mooiste!

En misschien moet de bloem wel vervoerd worden naar het Maxima Kinderziekenhuis, want zoals we je in onze vorige blog vertelden schenken wij de bloem als zij een bezoekje komt brengen aan onze stand. We gaan nu nog aan de slag met de laatste voorbereidingen en dan zijn we er klaar voor. Tot onze volgende blog!

WhatsApp meVraag het mij

Te koop!

Dit kant-en-klare bankje geeft kleur aan elke buitenruimte en het mooie is… deze bloemen verwelken nooit! Dit bankje met uniek mozaïek, ontworpen door Tibor Kucuksen,  uitgevoerd door Pantar Amsterdam kan snel geleverd worden. Met dit bankje is jouw buitenruimte klaar voor de lente!

Neem gerust contact op bij interesse voor deze bank of om je eigen idee te bespreken.