• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Geluk ligt op straat!

Rozenbank

Ontdek de mogelijkheden van betonnen meubels op maat van luc4me: verrassend in beton 

Hoe maak je van jouw winkelpand, vestiging of winkelgebied een aantrekkelijke plek met een eigen gezicht? Nu online retail groeit, is het des te belangrijker om als ondernemer en als winkelgebied jezelf op de kaart te zetten en beleving te bieden aan bezoekers. Met stijlvol en uniek betonnen meubilair wordt jouw terras, buitenruimte of de gezamenlijke openbare ruimte omgevormd tot een sfeervolle en bruisende ontmoetingsplek, waar bezoekers graag verblijven. 

Maatschappelijk verantwoord vakwerk uit eigen stad door Pantar

Betonnen meubilair voorzien van mozaïek biedt het beste van twee werelden. Beton is robuust, duurzaam en weersbestendig. Tegelijkertijd biedt mozaïek alle mogelijkheden voor een geheel unieke afwerking, op basis van eigen ideeën en ontwerp. De afwerking van onze mozaïekbanken wordt verzorgd door de mensen van Pantar. Pantar biedt werk en begeleiding aan ruim 3000 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in de regio Amsterdam. Met veel aandacht en gevoel voor detail gaan de ervaren mozaïekspecialisten bij Pantar te werk om van iedere bank, sofa of stoel een kunstwerk op zichzelf te maken. Het eindresultaat: een uniek object dat met liefde gemaakt is door zeer gemotiveerde mensen. Maatschappelijk verantwoord vakwerk uit eigen stad dus! 

Ruimte voor eigen ideeën, zelf doen of laten doen 

Naast mozaïek is het mogelijk om een betonnen meubel te laten voorzien van graffitikunst. Ook hiervoor geldt dat het ontwerp in nauw overleg met jou/jullie als opdrachtgever tot stand komt.  Gaat de voorkeur uit naar wat kleinere of speelse betonnen elementen? Denk dan eens aan een betonnen bloem, hart of aan letterbanken. Of laat bezoekers letterlijk hun steentje bijdragen door middel van een mozaïekworkshop. Naast de vaste betonnen meubels en andere elementen in ons assortiment, kun je eveneens bij ons terecht voor maatwerk in beton. De mogelijkheden zijn eindeloos; onze eigen betonfabriek gaat geen uitdaging uit de weg. We denken concreet én constructief met je mee.

Ook zo’n uniek en functioneel visitekaartje?  

Wil je ook zo’n blikvanger op eigen terrein of juist gezamenlijk in de openbare ruimte een ontmoetingsplek realiseren voor al je bezoekers? Bekijk het uitgebreide assortiment betonnen meubilair en elementen op onze site. Veel ondernemers én maatschappelijke organisaties gingen je al voor: bekijk onze projecten of ons blog voor een indruk van onze gerealiseerde meubels en andere objecten. Liever direct persoonlijk contact? We gaan graag met je om de tafel en vertellen je geheel vrijblijvend meer over de mogelijkheden. WhatsApp meVraag het mij

Te koop!

Dit kant-en-klare bankje geeft kleur aan elke buitenruimte en het mooie is… deze bloemen verwelken nooit! Dit bankje met uniek mozaïek, ontworpen door Tibor Kucuksen,  uitgevoerd door Pantar Amsterdam kan snel geleverd worden. Met dit bankje is jouw buitenruimte klaar voor de lente!

Neem gerust contact op bij interesse voor deze bank of om je eigen idee te bespreken.