• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Een onvergetelijke ervaring voor luc4me: NOT 2017

We hebben je er misschien een beetje mee overspoeld de laatst weken. Onze voorbereidingen voor de beurs, het opzetten van een unieke winactie, een bloemetje voor de Koningin en het proces van betonnen meubels: alles stond in het teken van onze aanwezigheid op NOT 2017. Zelfs na de eerste dag wilden we je die avond nog met je delen en schreven we direct een blog.

De week is voorbij gevlogen, hoewel onze voeten anders doen vermoeden. We hebben deze week zóveel mee gemaakt! Zo hebben we veel bezoekers bij onze stand gehad met bijzondere verhalen. Verhalen over ontmoeten, prachtige projecten en andere indrukwekkende gebeurtenissen. Ook hebben we onze bezoekers niet voorbij laten lopen: ons plan is geslaagd! Bezoekers die aan onze stand een bezoekje brachten, hebben bijna allemaal meegewerkt aan de prachtige betonnen bloemen, die zonder ons bezoek aan de beurs en zonder hulp van de bezoekers nog steeds beton grijs zouden zijn.

Zoals je weet, hadden we voor de gemozaiekte bloem een winactie in gedachten. De vers gemozaïekte bloem is gewonnen door een school in Maastricht, die binnenkort staat te schitteren op het schoolplein. Hoewel we het tot deze winactie zouden houden, kwam er echter een bezoeker voorbij met een wel ontroerend verhaal bij onze stand: zo’n vierbladige bloem zou helemaal tot zijn recht komen op het schoolplein van een school uit Amersfoort met onderwijs voor ‘bijzondere’ kinderen. Een bijzondere bloem op een schoolplein voor bijzondere kinderen. Kan jij een betere plek bedenken? Omdat het indrukwekkende verhaal naadloos aansluit op waar wij bij luc4me voor staan, hebben we besloten een éxtra bloem te schenken aan deze school. En wat is er nou leuker dan zo’n bloem krijgen? Juist, zo’n bloem geven!

Het is een week voor in de boeken. Een week die we ons niet snel zullen vergeten en waarschijnlijk onze bezoekers ook niet. Naast veel nieuwe ontmoetingen hebben we luc4me laten schitteren onder vakspecialisten in het onderwijs, geïnteresseerde bezoekers en ondernemers met dezelfde visie en normen en waarden. We willen alle bezoekers bedanken, evenals iedereen die meegewerkt heeft bij de luc4me stand. Met z’n allen hebben we ervoor gezorgd dat luc4me de grenzen van ons pittoreske Woerdense Verlaat ruimschoots verbreed heeft. Wij zijn trots!

WhatsApp meVraag het mij

Te koop!

Dit kant-en-klare bankje geeft kleur aan elke buitenruimte en het mooie is… deze bloemen verwelken nooit! Dit bankje met uniek mozaïek, ontworpen door Tibor Kucuksen,  uitgevoerd door Pantar Amsterdam kan snel geleverd worden. Met dit bankje is jouw buitenruimte klaar voor de lente!

Neem gerust contact op bij interesse voor deze bank of om je eigen idee te bespreken.