In verband met de zomervakantie zijn wij gesloten van 18 juli tot met 19 augustus 2022 !
  • Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

De eerste dag op de NOT 2017 al een groot succes!

Vaak genoeg gebruikt men het gezegde ‘het past wel in mijn straatje’. Dit werd vandaag wel heel letterlijk: onze stand is te vinden bij nog veel meer creatievelingen, iets waar we ons bij luc4me graag bij samenvoegen en waar wij ons helemaal thuis voelen: creatief bezig zijn en positieve emoties teweegbrengen bij de afnemers.

Hoewel we Koningin Maxima hebben uitgenodigd om onze gave stand te bezoeken, is zij helaas niet langsgekomen. Waarschijnlijk had ze het té druk, want wie laat er nu zulke mooie bloemen voorbij schieten? Hoewel de Koningin onze stand niet bezocht heeft, hebben daarentegen heel veel andere leuke bezoekers een bezoekje gebracht bij de luc4me stand op de NOT.

De betonnen bloemen krijgen al aardig kleur en zien er nu al ongelooflijk mooi uit! Veel bezoekers hebben ‘een steentje bijgedragen’ bij het versieren van de bloemen, waarmee de toon gezet is voor de volgende dagen!

Na heel wat mooi complimenten en bijzondere reacties is het nu tijd om onze benen even goed te laten rusten, want een dag lang staan en het luc4me verhaal op ons best over te brengen vergt natuurlijk wel een aardig portie energie. De eerste dag is al een groot succes, wat zullen de dagen dan wel niet gaan brengen?!

Lees verder

Transport: de onmisbare schakel

Transport: de onmisbare schakel

Ondernemen wordt vaak omschreven als ‘eigen baas’ zijn. Toch vind ik dat een eenzijdige manier van kijken. Voor alles wat je doet als ondernemer, heb je anderen nodig. Of het nu gaat om grondstoffen, afwerking of vervoer: je zit nooit alleen op je eigen eiland. Op een fijne manier werken is alleen mogelijk met de juiste contacten en betrouwbare partners. Voor het transport werk ik daarom ook met vaste transportbedrijven.

Lees meer » 5 juli 2022
Op een mozaïekbank zit je samen!

Op een mozaïekbank zit je samen!

De zomer is begonnen. We leven met zijn allen weer volop buiten en trekken er ook weer lekker op uit. Ook als ik vrij ben, houd ik mijn ogen natuurlijk open als ik een mooie plek bezoek. Of dat nu voor vakantie is of gewoon een dagje weg. Onwillekeurig vallen mij altijd de bankjes op, in alle soorten, maten en materialen. Of het nu gaat om hout, metaal of beton met mozaïek, klassiek, modern of uniek in zijn soort: alles neem ik in mij op als inspiratie.

Lees meer »10 juni 2022
Beton: een manier om jezelf letterlijk in de markt te zetten

Beton: een manier om jezelf letterlijk in de markt te zetten

Heb je ook zo genoten van het prachtige weer in de afgelopen weken? Wat deze lente extra bijzonder maakt, is dat we voor het eerst in twee jaar ook zonder restricties kunnen genieten van het seizoen. Je merkt aan veel dingen dat we de schade aan het inhalen zijn met zijn allen. Gezellig drukke winkelstraten, evenementen en festivals, maar ook meer informele en zakelijke afspraken op locatie. Mooi dat het weer kan.

Lees meer » 6 mei 2022
WebshopNaar webshopWhatsApp meVraag het mij