• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Mozaïekschalen

Vol trots presenteren we weer een nieuw product in onze Exclusiv-lijn: mozaïekschalen. Net als alle andere producten in deze bijzondere productlijn zijn deze schalen ontworpen door onze jonge getalenteerde kunstenaars en gemozaïekt door de mozaïekkunstenaars van Pantar. 

schaal-overzicht

Kleurrijk of juist strak in één kleur, deze nieuwe mozaïekschalen zijn een blikvanger in ieders interieur.  Deze ronde, kunststof schalen hebben een diameter van 45 centimeter en zijn alleen geschikt voor binnen. Elke schaal is voorzien van een one-of-a-kind ontwerp in mozaïek. Door het gevarieerde gebruik van kleuren en ontwerpen, is er altijd een schaal die perfect past bij de inrichting van je huis. 

Ben jij nog op zoek naar een mooi, bijzonder cadeau? Voor een verjaardag of ben je juist op zoek naar een leuk kerstcadeau? Met deze mozaïekschalen geef je een persoonlijk cadeau, want ieder ontwerp is uniek. Kies voor een traditioneel en speels design of juist voor een modern en strak design. 

Zoek jij nog een bijzondere blikvanger voor thuis of op kantoor? Of een uniek cadeau voor een verjaardag of voor de kerst? Wil je een opvallend relatiegeschenk? Wij leveren ook maatwerk. Dat wil zeggen dat jij zelf de gewenste kleuren en de stijl van het ontwerp kunt aangeven. Wij laten deze schalen dan op maat maken, zodat jij zeker weet dat jij een persoonlijk en uniek item krijgt!

Houd onze webshop in de gaten, want deze wordt regelmatig aangevuld met nieuwe ontwerpen.

De genoemde prijzen zijn inclusief verzendkosten, BTW en zijn eventueel op afspraak af te halen bij luc4me in Woerdense Verlaat.

WhatsApp meVraag het mij

TE KOOP!

Dit bloemenbankje geeft direct kleur aan de omgeving. Het design is ontworpen door Tibor Kucuksen; een talentvolle jonge kunstenaar waar wij sinds kort mee samenwerken. Dit bankje zonder leuningen is een praktische zitplek waar mensen kunnen rusten, genieten van het uitzicht of gewoon even zitten. Dit bankje verdient bijvoorbeeld een plek in een park, bij een bloemenhandel of veiling.

Neem contact met ons op voor meer informatie.