• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Gemozaiekte stoel naar de Keukenhof

Dit is een gaaf project waar wij bij luc4me erg blij van worden. Op 1 van onze betonnen stoelen,  type Bonnie,  is in de afgelopen periode gemozaiekt. Dit initiatief is van kunstenares Annemarie Sybrandy. Samen met veel vrijwilligers uit de omgeving heeft zij, binnen een hele kort tijd, dit prachtige kunststuk gerealiseerd en staat nu te pronken bij de Keukenhof.
Ga jij binnenkort naar De Keukenhof in Lisse? En kom je dan onze stoel tegen? Maak dan een leuke foto van jezelf met onze stoel, deel deze op je Facebookpagina, like en tag luc4me. De leukste, meest originele inzending wordt beloond met een Ritualspakket.

387b04b3-c645-462a-9874-85014c943ac0
890d2b1b-bf3d-4a77-b0d1-f19e7dcea42c
WhatsApp meVraag het mij

TE KOOP!

Dit bloemenbankje geeft direct kleur aan de omgeving. Het design is ontworpen door Tibor Kucuksen; een talentvolle jonge kunstenaar waar wij sinds kort mee samenwerken. Dit bankje zonder leuningen is een praktische zitplek waar mensen kunnen rusten, genieten van het uitzicht of gewoon even zitten. Dit bankje verdient bijvoorbeeld een plek in een park, bij een bloemenhandel of veiling.

Neem contact met ons op voor meer informatie.