• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Wie jarig is trakteert!

Luc4me bestaat dit jaar 5 jaar. Een bijzondere mijlpaal die niet ongemerkt voorbij mag gaan. Daarom kreeg de website een complete make-over. Maar dat is nog niet alles. Ter ere van de 5e verjaardag van luc4me is betonnen bank Sophey nu (wegens succes verlengd) tot eind juli 2019  verkrijgbaar voor een hele leuke actieprijs. Want wie jarig is trakteert! Sophey is een luc4me orignal: de bank waar het 5 jaar geleden allemaal mee begon. Het is een duurzame betonnen sofa met uitnodigende ronde vormen en één armleuning. Sophey is de Schotse variant van het Griekse Sophia, wat wijsheid betekent. De bank is af te werken met mozaïek en fleurt iedere buitenruimte op.

Leuk voor burendag 2019

Door de ronde vormen en enkele armleuning nodigt bank Sophey echt uit om te gaan zitten. En er blijft altijd genoeg ruimte over voor anderen om erbij te komen. Zo vervult Sophey al snel een verbindende functie op de plek waar ze staat. Mensen komen er samen om van gedachten te wisselen, de dag door te nemen of samen te genieten van de zon. Ontbreekt het in jouw wijk nog aan een ontmoetingsplek? Dan is het hoog tijd dat daar verandering in komt. Burendag 2019 is daarvoor de perfecte gelegenheid. Zo kun je bank Sophey met de hele wijk mozaïeken. Samen iets creëren waar je nog jaren van kunt genieten. We kunnen geen leukere manier bedenken om elkaar nog een beetje beter te leren kennen.

Speciale aanbieding

Sophey is momenteel voor een heel bijzondere actieprijs verkrijgbaar. Je betaalt nu 2650,00 euro (excl. btw en transportkosten). Dit is inclusief een opgetekend ontwerp, doe-het-zelf glasmozaiekpakket basisserie (exclusief glans steentjes). Inclusief lijmpoeder, lijmvloeistof, voegmiddel, 6 spatels, 4 tangen en een uitgebreide handleiding.. Jullie kunnen dus meteen aan de slag! Bestel Sophey nu om van deze mooie aanbieding te profiteren en de verjaardag van luc4me met ons mee te vieren!

Wil je graag zelf je bank mozaïeken, maar doe je dit liever onder professionele begeleiding? Benader ons dan voor de mogelijkheden om een workshop te volgen: een ideale én gezellige oplossing voor bijvoorbeeld een schoolklas, een buurtactiviteit of een bedrijfsuitje.

 

 

WhatsApp meVraag het mij

Te koop!

Dit kant-en-klare bankje geeft kleur aan elke buitenruimte en het mooie is… deze bloemen verwelken nooit! Dit bankje met uniek mozaïek, ontworpen door Tibor Kucuksen,  uitgevoerd door Pantar Amsterdam kan snel geleverd worden. Met dit bankje is jouw buitenruimte klaar voor de lente!

Neem gerust contact op bij interesse voor deze bank of om je eigen idee te bespreken.