• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Vier de vriendschap

Heb je even kunnen opladen? Of was de zomerperiode voor jou juist een drukke tijd? Hoe je zomer er ook uit heeft gezien, in deze periode begint het “gewone” leven voor de meeste mensen weer. De meeste mensen keren terug van vakantie, scholen beginnen en bedrijven zijn meestal weer op normale sterkte actief.

Ook bij luc4me zijn we nu weer volop aan de slag na een heerlijke vakantie. Na een periode waarin we maar mondjesmaat mensen in real life konden zien, hoop ik dat we nu met zijn allen een levendige periode tegemoet gaan. Een najaar waarin we elkaar weer steeds meer kunnen ontmoeten, waarin het verenigingsleven weer op gang komt en we spontaan iets kunnen afspreken. Met trots laat ik ook ons nieuwe model Kenza aan je zien. Een uitnodigende bank met een open ontwerp zonder armleuningen die zegt:"Kom er gezellig bij zitten, ik schuif wel een stukje door." Ook geschikt dus om nog even veilig afstand te bewaren of juist weer met een groepje bij elkaar te gaan zitten.

Dankbaar voor mijn lieve vriendinnen 

Je begint dingen pas écht op te merken als ze er ineens niet meer zijn. Hoewel ik altijd bewust bezig probeer te zijn met genieten, realiseer ik mij na die stille lockdownperiodes één ding heel sterk: hoe belangrijk vriendschap is. 

Ik ben op dit gebied een bevoorrecht mens, omdat ik heel wat lieve vriendinnen om mij heen heb. Mijn vriendinnen staan altijd voor mij klaar met een luisterend oor. Met de ene vriendin bespreek ik meer dingen over zaken, met een ander heb ik het vooral over het gezinsleven. Met sommigen komen alle dingen in het leven aan bod. Iedere vriendschap is uniek. 

Eén ding staat vast: ik sta er, los van mijn fijne gezin, nooit alleen voor. Ook de dynamiek van een groep vriendinnen bij elkaar voelt goed: samen lachen, herinneringen ophalen en vooral ook mooie, nieuwe herinneringen creëren.  

Ruimte maken voor oude bekenden en nieuwe vrienden

Mensen zijn niet allemaal hetzelfde. Er zijn nu eenmaal einzelgängers en echte gezelschapsdieren, en de meeste mensen zweven daar ergens tussenin. Maar zelfs mensen die het moeilijk vinden om contacten te leggen en te onderhouden, hebben hier in enige mate wel behoefte aan. Mens ben je namelijk vooral in de ontmoeting en verbinding met de ander.

Daarom vind ik het iedere keer fijn om te zien dat onze banken worden ingezet om mensen in de openbare ruimte met elkaar te verbinden. Soms doordat ze samen aan de gang gaan met een mozaïek, soms om een bepaald moment te vieren of te gedenken. Bij iedere bank die wij afleveren, hoop ik weer dat het een spontane ontmoetingsplek mag worden voor oude en nieuwe bekenden. 

Vier jouw vriendschap met een vrienden- of vriendinnenbank 

Net als échte vriendschap kunnen ook onze betonnen meubels tegen een stootje. Wil je in jouw buurt, met jouw vriendenkring, school, vereniging of je bedrijf een tastbare plek creëren, als symbool van bestaande vriendschap, of nieuwe ontmoeting en verbinding te bevorderen? Neem gerust contact op om je idee vrijblijvend te bespreken.


Lees verder

Op een mozaïekbank zit je samen!

Op een mozaïekbank zit je samen!

De zomer is begonnen. We leven met zijn allen weer volop buiten en trekken er ook weer lekker op uit. Ook als ik vrij ben, houd ik mijn ogen natuurlijk open als ik een mooie plek bezoek. Of dat nu voor vakantie is of gewoon een dagje weg. Onwillekeurig vallen mij altijd de bankjes op, in alle soorten, maten en materialen. Of het nu gaat om hout, metaal of beton met mozaïek, klassiek, modern of uniek in zijn soort: alles neem ik in mij op als inspiratie.

Lees meer »10 juni 2022
Beton: een manier om jezelf letterlijk in de markt te zetten

Beton: een manier om jezelf letterlijk in de markt te zetten

Heb je ook zo genoten van het prachtige weer in de afgelopen weken? Wat deze lente extra bijzonder maakt, is dat we voor het eerst in twee jaar ook zonder restricties kunnen genieten van het seizoen. Je merkt aan veel dingen dat we de schade aan het inhalen zijn met zijn allen. Gezellig drukke winkelstraten, evenementen en festivals, maar ook meer informele en zakelijke afspraken op locatie. Mooi dat het weer kan.

Lees meer » 6 mei 2022
Altijd doorgaan: het inspirerende voorbeeld van de horeca-ondernemer

Altijd doorgaan: het inspirerende voorbeeld van de horeca-ondernemer

Het is alweer bijna twee jaar geleden dat corona haar intrede deed in Nederland. Voor heel veel ondernemers is dit een moeilijke periode geweest. Aan het begin van de coronatijd was het ook bij luc4me even heel stil. Dat doet uiteraard wel wat met je. Niet alleen als ondernemer, maar ook als mens. Je vraagt je af of de dingen weer aan zullen trekken en hoe de toekomst eruit gaat zien. Gelukkig was dit van voorbijgaande aard en zijn er alweer heel wat mooie projecten op mijn pad gekomen.

Lees meer » 2 februari 2022
WebshopNaar webshopWhatsApp meVraag het mij