• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Verbinding maakt het mogelijk

Wanneer ik vertel over onze projecten, gaat het maar al te vaak om de verbinding tussen mensen, groepen, bedrijven en organisaties. Soms faciliteer ik alleen maar en komt het neer op het maken van goede afspraken voor de levering van een meubel of ander object, maar meestal komt er heel wat meer bij kijken. 

Andere mensen laten doen waar zij goed in zijn 

luc4me verkoopt betonnen meubels, en ik begeleid de communicatie en processen eromheen. Dat is de korte uitleg van wat ik doe. Maar waar het in de praktijk vaak op neerkomt, is het leggen van een verbinding tussen de opdrachtgever en een kunstenaar, of de stap zetten van een idee naar een concreet object. Ik probeer zoveel mogelijk andere mensen te laten doen waar zij goed in zijn, of dat nu ontwerpen, transporteren, mozaïeken of produceren is. Met veel mensen en bedrijven heb ik langdurige relaties, waardoor je weet wat je aan elkaar hebt. Daardoor is het veel makkelijker om voor een specifiek project het proces op te starten en de verbinding te leggen. Dat werkt heel prettig. 

Goed luisteren, maar ook meedenken 

In mijn contacten met opdrachtgevers betekent het vooral goed luisteren naar wat mensen voor ogen hebben. De wens van de klant is belangrijk, maar “u vraagt, wij draaien” is te simpel geformuleerd. Ik probeer altijd te luisteren naar het verhaal áchter de wens. Op welke plek komt een object te staan? Welke aanpak past bij dit project, wat is het budget en wat kan luc4me hierin betekenen? Ik communiceer dit dan weer naar de vakmensen in mijn netwerk of we gaan met z’n allen om de tafel. Op die manier komt er ook met de klant en eindgebruiker een verbinding tot stand, en een geslaagd project. 

Ontberen doet waarderen 

Nu ik dit schrijf, zitten we toch weer in een spannende periode waarin het letterlijk om de tafel gaan met elkaar noodgedwongen beperkt is. Hopelijk is dit van tijdelijke aard. In de afgelopen jaren is de vanzelfsprekendheid van contact en verbinding weggevallen, al was er gelukkig wel weer het een en ander mogelijk. Dat doet je wel sterker realiseren wat de waarde is van onderling contact en verbinding. Ik wens iedereen, ondanks alles, een mooie en verbonden decembermaand toe. 

 

 WhatsApp meVraag het mij

TE KOOP!

Dit bloemenbankje geeft direct kleur aan de omgeving. Het design is ontworpen door Tibor Kucuksen; een talentvolle jonge kunstenaar waar wij sinds kort mee samenwerken. Dit bankje zonder leuningen is een praktische zitplek waar mensen kunnen rusten, genieten van het uitzicht of gewoon even zitten. Dit bankje verdient bijvoorbeeld een plek in een park, bij een bloemenhandel of veiling.

Neem contact met ons op voor meer informatie.