• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Verbinding maakt het mogelijk

Wanneer ik vertel over onze projecten, gaat het maar al te vaak om de verbinding tussen mensen, groepen, bedrijven en organisaties. Soms faciliteer ik alleen maar en komt het neer op het maken van goede afspraken voor de levering van een meubel of ander object, maar meestal komt er heel wat meer bij kijken. 

Andere mensen laten doen waar zij goed in zijn 

luc4me verkoopt betonnen meubels, en ik begeleid de communicatie en processen eromheen. Dat is de korte uitleg van wat ik doe. Maar waar het in de praktijk vaak op neerkomt, is het leggen van een verbinding tussen de opdrachtgever en een kunstenaar, of de stap zetten van een idee naar een concreet object. Ik probeer zoveel mogelijk andere mensen te laten doen waar zij goed in zijn, of dat nu ontwerpen, transporteren, mozaïeken of produceren is. Met veel mensen en bedrijven heb ik langdurige relaties, waardoor je weet wat je aan elkaar hebt. Daardoor is het veel makkelijker om voor een specifiek project het proces op te starten en de verbinding te leggen. Dat werkt heel prettig. 

Goed luisteren, maar ook meedenken 

In mijn contacten met opdrachtgevers betekent het vooral goed luisteren naar wat mensen voor ogen hebben. De wens van de klant is belangrijk, maar “u vraagt, wij draaien” is te simpel geformuleerd. Ik probeer altijd te luisteren naar het verhaal áchter de wens. Op welke plek komt een object te staan? Welke aanpak past bij dit project, wat is het budget en wat kan luc4me hierin betekenen? Ik communiceer dit dan weer naar de vakmensen in mijn netwerk of we gaan met z’n allen om de tafel. Op die manier komt er ook met de klant en eindgebruiker een verbinding tot stand, en een geslaagd project. 

Ontberen doet waarderen 

Nu ik dit schrijf, zitten we toch weer in een spannende periode waarin het letterlijk om de tafel gaan met elkaar noodgedwongen beperkt is. Hopelijk is dit van tijdelijke aard. In de afgelopen jaren is de vanzelfsprekendheid van contact en verbinding weggevallen, al was er gelukkig wel weer het een en ander mogelijk. Dat doet je wel sterker realiseren wat de waarde is van onderling contact en verbinding. Ik wens iedereen, ondanks alles, een mooie en verbonden decembermaand toe. 

 

 Lees verder

Op een mozaïekbank zit je samen!

Op een mozaïekbank zit je samen!

De zomer is begonnen. We leven met zijn allen weer volop buiten en trekken er ook weer lekker op uit. Ook als ik vrij ben, houd ik mijn ogen natuurlijk open als ik een mooie plek bezoek. Of dat nu voor vakantie is of gewoon een dagje weg. Onwillekeurig vallen mij altijd de bankjes op, in alle soorten, maten en materialen. Of het nu gaat om hout, metaal of beton met mozaïek, klassiek, modern of uniek in zijn soort: alles neem ik in mij op als inspiratie.

Lees meer »10 juni 2022
Beton: een manier om jezelf letterlijk in de markt te zetten

Beton: een manier om jezelf letterlijk in de markt te zetten

Heb je ook zo genoten van het prachtige weer in de afgelopen weken? Wat deze lente extra bijzonder maakt, is dat we voor het eerst in twee jaar ook zonder restricties kunnen genieten van het seizoen. Je merkt aan veel dingen dat we de schade aan het inhalen zijn met zijn allen. Gezellig drukke winkelstraten, evenementen en festivals, maar ook meer informele en zakelijke afspraken op locatie. Mooi dat het weer kan.

Lees meer » 6 mei 2022
Altijd doorgaan: het inspirerende voorbeeld van de horeca-ondernemer

Altijd doorgaan: het inspirerende voorbeeld van de horeca-ondernemer

Het is alweer bijna twee jaar geleden dat corona haar intrede deed in Nederland. Voor heel veel ondernemers is dit een moeilijke periode geweest. Aan het begin van de coronatijd was het ook bij luc4me even heel stil. Dat doet uiteraard wel wat met je. Niet alleen als ondernemer, maar ook als mens. Je vraagt je af of de dingen weer aan zullen trekken en hoe de toekomst eruit gaat zien. Gelukkig was dit van voorbijgaande aard en zijn er alweer heel wat mooie projecten op mijn pad gekomen.

Lees meer » 2 februari 2022
WebshopNaar webshopWhatsApp meVraag het mij