• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Transport: de onmisbare schakel

Ondernemen wordt vaak omschreven als ‘eigen baas’ zijn. Toch vind ik dat een eenzijdige manier van kijken. Voor alles wat je doet als ondernemer, heb je anderen nodig. Of het nu gaat om grondstoffen, afwerking of vervoer: je zit nooit alleen op je eigen eiland. Op een fijne manier werken is alleen mogelijk met de juiste contacten en betrouwbare partners. Voor het transport werk ik daarom ook met vaste transportbedrijven. 

Van A naar B, tot Z 

Bij luc4me maken we zware, kostbare en meestal unieke kunstwerken, zeker wanneer ze op een bijzondere manier zijn afgewerkt. Dit vraagt om speciale zorg bij het afhalen, transporteren en plaatsen van de banken of andere objecten. Het lijkt zo simpel, gewoon van A naar B, maar het rijden met groot materieel is een vak op zich. Luc4me-banken worden vaak in woonwijken en parken geplaatst. Dat betekent dat op de juiste plek komen soms echt precisiewerk betekent. 

Begrip over en weer

Niet alleen de chauffeurs, maar ook de planners maken lange dagen om alles voor elkaar te krijgen. Het werk is pas klaar als alles netjes geleverd is: geen kwestie van je laptop dichtklappen als de dag erop zit. Er is vaak sprake van een enorme tijdsdruk: tijd is letterlijk geld. Ook is er helaas niet altijd begrip bij andere weggebruikers voor wat het betekent om in zo'n enorm gevaarte te rijden. Het zou fijn zijn als we ons allemaal een beetje inleven in wat erbij komt kijken, om veilig en verantwoord grote goederen te leveren. Of het nu gaat om mijn levering of een ander zwaar transport: bijna allemaal doen we hier wel eens een beroep op. Met wat meer geduld en begrip over en weer gaat dat allemaal net iets prettiger.  

Blij met mijn vertrouwde partners 

Al jaren werk ik samen met twee transportbedrijven, Melis Logistics en Leliveld Transport, die de leveringen voor ons verzorgen. Melis Logistics verricht voor ons de meeste, standaard leveringen, met behulp van een kooiaap: een heftruck die aan de achterzijde van de vrachtwagen wordt meegenomen. Leliveld doet voor ons de complexe leveringen. Beide bedrijven kennen mijn producten en weten waar ze op moeten letten bij het plaatsen. 

Zoals ik op mijn creatieve partners Kooger Kunst, Pantar en Your Identity vertrouw, zo vertrouw ik ook op mijn vaste transporteurs. Wat is het fijn als je op elkaar kan bouwen en samen kan zorgen dat de wereld er een beetje mooier uit gaat zien. 

 

WhatsApp meVraag het mij

Te koop!

Dit kant-en-klare bankje geeft kleur aan elke buitenruimte en het mooie is… deze bloemen verwelken nooit! Dit bankje met uniek mozaïek, ontworpen door Tibor Kucuksen,  uitgevoerd door Pantar Amsterdam kan snel geleverd worden. Met dit bankje is jouw buitenruimte klaar voor de lente!

Neem gerust contact op bij interesse voor deze bank of om je eigen idee te bespreken.