• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Samenwerking Cooldog & Hondenpoep.nl

Wat is de Cooldog?

De Cooldog, een originele hond van beton, is ontworpen door architect en ontwerper Piet Timans en onlangs toegevoegd aan het assortiment van luc4me. De Cooldog wordt gemaakt van onverwoestbaar beton en blijft door het gewicht van bijna 300 kilo braaf op zijn plaats.

Personaliseer uw Cooldog

De Cooldog kan worden geleverd in betongrijs. Ook kun je de Cooldog voorzien van een eigen ontwerp graffitikunst of van een prachtige mozaïekafbeelding. Op de korte zijde kan deze coole hond worden gepersonaliseerd met een eigen tekst of beeldmerk. De Cooldog is een ware blikvanger, een echt handelsmerk en geeft overduidelijk aan dat u / uw organisatie staat voor hondvriendelijkheid!

Samenwerking met Hondenpoep.nl

Wij van luc4me en Hondenpoep.nl zijn elkaar toevallig tegengekomen. Met als gevolg een mooie samenwerking. Maar om te weten wat deze samenwerking inhoudt, is het handig om te weten wat Hondenpoep.nl precies is.

Wat is Hondenpoep.nl?

Hondenpoep.nl is opgezet om gemeentes te helpen, te enthousiasmeren om een positiever hondenbeleid te gaan voeren. En dat ontwikkelen gebeurt samen met hondenbezitters. Eerst luisteren, daarna faciliteren. Verder wil Hondenpoep.NL de Nederlandse hondenbezitters duidelijk maken dat de oplossing voor een groot deel bij jezelf begint, want opgeruimd is netjes toch? Maar ook dat je je hond niet overal kunt laten loslopen, want niet iedereen is gek op honden. Binnenkort worden de plannen verder geconcretiseerd op het nieuwe concept: hondenvriendelijk.NL

Onze samenwerking

Hondenpoep.NL biedt daarnaast een aantal duurzame oplossingen in de vorm van producten. Ook zijn ze initiatiefnemer en partner van talrijke positieve projecten en concepten. En ze zijn fan van de Cooldog van luc4me.

Samen slaan we onze handen ineen om de Cooldog in de markt te zetten, om deze brave hond onder de aandacht van gemeenten, dier(en) organisaties maar ook particulieren te brengen. Op deze manier wordt de Cooldog een ontmoetingsplaats, een plek om samen te komen. Met of zonder hond.

 

 

 

 

WhatsApp meVraag het mij

Te koop!

Dit kant-en-klare bankje geeft kleur aan elke buitenruimte en het mooie is… deze bloemen verwelken nooit! Dit bankje met uniek mozaïek, ontworpen door Tibor Kucuksen,  uitgevoerd door Pantar Amsterdam kan snel geleverd worden. Met dit bankje is jouw buitenruimte klaar voor de lente!

Neem gerust contact op bij interesse voor deze bank of om je eigen idee te bespreken.