• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Mooie samenwerking met sociale werkplaatsen

De visie van luc4me

Luc4me is zes jaar geleden opgericht met de gedachte om betonnen zitmeubels te creëren. Zitmeubels waar mensen jarenlang plezier van kunnen hebben. Maar onze visie is veranderd. Al onze projecten hebben een eigen verhaal en zijn bedoeld om mensen met elkaar te verbinden. Dat verbinden doen we in sociale werkplaatsen maar ook op scholen en instellingen voor ouderen, psychiatrie, gehandicapten en dergelijke.

Dit eigen verhaal, mensen verbinden en het feit dat wij werkvoorziening belangrijk vinden, heeft geleid tot onze samenwerking met de sociale werkplaats Pantar in Amsterdam. Een werkplaats waar onze betonnen zitmeubels gemozaïekt worden door mensen die een afstand hebben tot de maatschappij en hierdoor zo gemotiveerd worden dat ze weer snel in die maatschappij kunnen terugkeren.

Sociaal, maatschappelijk en duurzaam ondernemen

Door het produceren van betonnen banken zijn we sociaal, maatschappelijk en duurzaam gaan ondernemen. Verbinding staat hierin centraal. Het verbinden van mensen, het verbinden van gemeenschappen, het verbinden van organisaties. Want ook wij geloven dat iedereen waarde heeft en kan werken.

Wil je graag samenwerken?

Zoals gezegd willen wij graag gaan samenwerken met nog meer sociale werkplaatsen in Nederland. Om sociale werkplaatsen in werk te voorzien, maar ook om mensen kennis te laten maken met mozaïek. Mozaïek verhoogt het concentratievermogen en de fijne motoriek. Verder zijn de mensen op een creatieve manier bezig met iets blijvends, iets unieks, iets met een achterliggend verhaal.

Dus werk jij bij of ken jij een sociale werkplaats waar ze een samenwerking met luc4me zien zitten? Laat het ons dan weten of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren je graag over onze mogelijkheden en laten je kennismaken met onze projecten.

Lees verder

Op een mozaïekbank zit je samen!

Op een mozaïekbank zit je samen!

De zomer is begonnen. We leven met zijn allen weer volop buiten en trekken er ook weer lekker op uit. Ook als ik vrij ben, houd ik mijn ogen natuurlijk open als ik een mooie plek bezoek. Of dat nu voor vakantie is of gewoon een dagje weg. Onwillekeurig vallen mij altijd de bankjes op, in alle soorten, maten en materialen. Of het nu gaat om hout, metaal of beton met mozaïek, klassiek, modern of uniek in zijn soort: alles neem ik in mij op als inspiratie.

Lees meer »10 juni 2022
Beton: een manier om jezelf letterlijk in de markt te zetten

Beton: een manier om jezelf letterlijk in de markt te zetten

Heb je ook zo genoten van het prachtige weer in de afgelopen weken? Wat deze lente extra bijzonder maakt, is dat we voor het eerst in twee jaar ook zonder restricties kunnen genieten van het seizoen. Je merkt aan veel dingen dat we de schade aan het inhalen zijn met zijn allen. Gezellig drukke winkelstraten, evenementen en festivals, maar ook meer informele en zakelijke afspraken op locatie. Mooi dat het weer kan.

Lees meer » 6 mei 2022
Altijd doorgaan: het inspirerende voorbeeld van de horeca-ondernemer

Altijd doorgaan: het inspirerende voorbeeld van de horeca-ondernemer

Het is alweer bijna twee jaar geleden dat corona haar intrede deed in Nederland. Voor heel veel ondernemers is dit een moeilijke periode geweest. Aan het begin van de coronatijd was het ook bij luc4me even heel stil. Dat doet uiteraard wel wat met je. Niet alleen als ondernemer, maar ook als mens. Je vraagt je af of de dingen weer aan zullen trekken en hoe de toekomst eruit gaat zien. Gelukkig was dit van voorbijgaande aard en zijn er alweer heel wat mooie projecten op mijn pad gekomen.

Lees meer » 2 februari 2022
WebshopNaar webshopWhatsApp meVraag het mij