Momenteel zijn wij telefonisch niet of slecht te bereiken. Stuur een whatsapp bericht naar ons mobiele nummer of een email naar info@luc4me.com, dan zullen wij hier zo snel mogelijk op reageren. Alvast bedankt!
  • Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Meubilair voor openbare ruimtes

meubilair voor openbare ruimtes

Meubilair voor openbare ruimtes: waar moet je op letten?

Op openbare ruimtes kom je vaak verschillend meubilair tegen. Denk aan banken, picknicktafels en zitmeubels in verschillende vormen en maten. Wanneer je op zoek gaat naar mogelijkheden voor meubilair voor openbare ruimtes, zijn er echter een aantal zaken waar je goed naar moet kijken. We zetten ze voor je op een rij. 

  • Onderhoudsvriendelijk: openbare ruimtes bevinden zich in veel gevallen in de buitenlucht. Om te zorgen voor meubilair wat er te allen tijden goed verzorgd uit ziet, kun je het best kijken naar onderhoudsvriendelijke materialen. Denk hierbij aan beton of steen.

  • Hufer-proof: helaas komt het vaker voor op openbare plekken, dat meubilair vernield wordt. Bij de keuze voor meubilair op openbare ruimtes is het slim om dus te kiezen voor een hard en robuust materiaal.

  • Uniek: een bank of ander zitmeubel wat je overal tegenkomt maakt een openbare plek of ruimte niet uniek. Ga voor een uniek plaatje en maak de ruimte 'one-of-a-kind'. Tip: ga altijd in gesprek met de maker van het meubilair, vaak heeft deze veel ervaringen bij op-maat projecten.

  • Passend bij omgeving: ook het is enorm belangrijk om een aansluiting te vinden met de omgeving. Denk aan opdrukken, vormen en kleuren waarmee het meubilair een bepaalde sfeer of boodschap enorm kan versterken.

  • Transport: het is slim om het kiezen van meubilair ook gelijk informatie in te winnen over het transport hiervan. Zo regelen we bij luc4me niet alleen de realisatie van betonnen meubels, maar nemen wij ook de tranpsort hiervan uit handen.

Betonnen meubilair voor diverse doeleinden bij luc4me

Een goede keuze om aan te sluiten op bovenstaande tips, is om te gaan voor meubilair van beton. Zo is er weinig tot geen sprake van jaarlijks onderhoud, hoef je je geen zorgen te maken over vandalisme en zorg je voor een uniek plaatje. Het mooiste van alles? Dat wij bij luc4me graag met je meedenken om te zorgen voor een passend plaatje en de levering uit handen nemen!

Interesse? Laat ons met je meedenken!

Bij luc4me hebben we aan diverse projecten gewerkt waarbij uniek meubilair voor openbare ruimtes de wens was. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

 

 

WebshopNaar webshopWhatsApp meVraag het mij

Momenteel zijn wij telefonisch niet of slecht te bereiken. Stuur een whatsapp bericht naar ons mobiele nummer of een email naar info@luc4me.com, dan zullen wij hier zo snel mogelijk op reageren. Alvast bedankt!