• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

luc4me is jarig en trakteert!

Het is feest

Op 1 april (nee, het is geen grapje) bestaat luc4me namelijk precies 7 jaar.
Al die jaren lang hebben we het leven in dorpen en steden, bij verenigingen, clubs, bedrijven en particulieren opgefleurd met onze betonnen meubels. Merendeels versierd met graffiti, mozaïek of met een logo. We hopen dit heerlijke werk nog jaren te mogen doen!

Wie jarig is, trakteert!

Daarom geven we 200 euro korting (exclusief BTW) op de Sophey, onze favoriete betonnen bank.
Deze sofa met één armleuning is heel speciaal voor ons. Dit was namelijk het allereerste meubel in ons assortiment. En Sophey gaat al 7 jaar met ons mee en is dus ook jarig.

Deze verjaardagsactie loopt de hele maand april.

Sophey is de Schotse variant van het Griekse woord Sophia, dat wijsheid betekent: ze nodigt je uit om even te gaan zitten en de tijd te nemen. Om heerlijk in je eentje op te mijmeren, samen van gedachten te wisselen over het leven, of gewoon te kletsen en in het zonnetje te zitten.

Een ideale bank om te voorzien van een mooi motief in graffiti of in mozaïek. Vul het contactformulier in en maak een afspraak. Online of op ons nieuwe kantoor, onder het genot van een lekker kopje koffie. We denken heel graag met je mee, want er zijn zoveel mogelijkheden met Sophey!

  

 

WhatsApp meVraag het mij

TE KOOP!

Dit bloemenbankje geeft direct kleur aan de omgeving. Het design is ontworpen door Tibor Kucuksen; een talentvolle jonge kunstenaar waar wij sinds kort mee samenwerken. Dit bankje zonder leuningen is een praktische zitplek waar mensen kunnen rusten, genieten van het uitzicht of gewoon even zitten. Dit bankje verdient bijvoorbeeld een plek in een park, bij een bloemenhandel of veiling.

Neem contact met ons op voor meer informatie.