• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

luc4me is jarig en trakteert!

Het is feest

Op 1 april (nee, het is geen grapje) bestaat luc4me namelijk precies 7 jaar.
Al die jaren lang hebben we het leven in dorpen en steden, bij verenigingen, clubs, bedrijven en particulieren opgefleurd met onze betonnen meubels. Merendeels versierd met graffiti, mozaïek of met een logo. We hopen dit heerlijke werk nog jaren te mogen doen!

Wie jarig is, trakteert!

Daarom geven we 200 euro korting (exclusief BTW) op de Sophey, onze favoriete betonnen bank.
Deze sofa met één armleuning is heel speciaal voor ons. Dit was namelijk het allereerste meubel in ons assortiment. En Sophey gaat al 7 jaar met ons mee en is dus ook jarig.

Deze verjaardagsactie loopt de hele maand april.

Sophey is de Schotse variant van het Griekse woord Sophia, dat wijsheid betekent: ze nodigt je uit om even te gaan zitten en de tijd te nemen. Om heerlijk in je eentje op te mijmeren, samen van gedachten te wisselen over het leven, of gewoon te kletsen en in het zonnetje te zitten.

Een ideale bank om te voorzien van een mooi motief in graffiti of in mozaïek. Vul het contactformulier in en maak een afspraak. Online of op ons nieuwe kantoor, onder het genot van een lekker kopje koffie. We denken heel graag met je mee, want er zijn zoveel mogelijkheden met Sophey!

  

 

Lees verder

Op een mozaïekbank zit je samen!

Op een mozaïekbank zit je samen!

De zomer is begonnen. We leven met zijn allen weer volop buiten en trekken er ook weer lekker op uit. Ook als ik vrij ben, houd ik mijn ogen natuurlijk open als ik een mooie plek bezoek. Of dat nu voor vakantie is of gewoon een dagje weg. Onwillekeurig vallen mij altijd de bankjes op, in alle soorten, maten en materialen. Of het nu gaat om hout, metaal of beton met mozaïek, klassiek, modern of uniek in zijn soort: alles neem ik in mij op als inspiratie.

Lees meer »10 juni 2022
Beton: een manier om jezelf letterlijk in de markt te zetten

Beton: een manier om jezelf letterlijk in de markt te zetten

Heb je ook zo genoten van het prachtige weer in de afgelopen weken? Wat deze lente extra bijzonder maakt, is dat we voor het eerst in twee jaar ook zonder restricties kunnen genieten van het seizoen. Je merkt aan veel dingen dat we de schade aan het inhalen zijn met zijn allen. Gezellig drukke winkelstraten, evenementen en festivals, maar ook meer informele en zakelijke afspraken op locatie. Mooi dat het weer kan.

Lees meer » 6 mei 2022
Altijd doorgaan: het inspirerende voorbeeld van de horeca-ondernemer

Altijd doorgaan: het inspirerende voorbeeld van de horeca-ondernemer

Het is alweer bijna twee jaar geleden dat corona haar intrede deed in Nederland. Voor heel veel ondernemers is dit een moeilijke periode geweest. Aan het begin van de coronatijd was het ook bij luc4me even heel stil. Dat doet uiteraard wel wat met je. Niet alleen als ondernemer, maar ook als mens. Je vraagt je af of de dingen weer aan zullen trekken en hoe de toekomst eruit gaat zien. Gelukkig was dit van voorbijgaande aard en zijn er alweer heel wat mooie projecten op mijn pad gekomen.

Lees meer » 2 februari 2022
WebshopNaar webshopWhatsApp meVraag het mij