In verband met de zomervakantie zijn wij gesloten van 18 juli tot met 19 augustus 2022 !
  • Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Klant aan het woord: Mandy Hulsbosch

In onze rubriek “Klant aan het woord” gaan we in gesprek met onze relaties. Deze keer spraken we met Mandy Hulsbosch uit Vogelenzang. Hier runt Mandy samen met haar man de Coop Hulsbosch.  Vorig jaar ontstond het idee om in het dorp Vogelenzang een mozaïekbank neer te zetten. Mandy was initiatiefneemster en vanaf de start bij het project betrokken. Op internet ging ze op zoek naar meer informatie over betonnen banken en mozaïek. Zo kwam ze bij luc4me terecht. Het begin van een mooie samenwerking!

‘Ik zou iedereen willen adviseren om met luc4me in zee te gaan voor het realiseren van een mozaïekproject. Luc4me heeft een mooi assortiment betonnen meubels en Marcia is een fijn persoon om mee samen te werken’ - Mandy Hulsbosch, project Vogelenzang.

Het project in Vogelenzang

Voor het project in Vogelenzang bestelde Mandy de betonnen bank en het mozaïekpakket bij luc4me. De mensen van het projectteam gebruikten houtskool om het ontwerp op de bank uit te zetten. Zo was het makkelijker om te bepalen hoeveel steentjes van welke kleuren nodig waren. ‘We maakten een kleurenkaart en zochten in het assortiment van luc4me de mozaïeksteentjes erbij. Voor de bank waren ongeveer 100 matten van 225 steentjes nodig. Die hoefden we gelukkig niet allemaal in 1 keer te bestellen. Tijdens het mozaïeken bestelden we steentjes bij van kleuren die we extra nodig hadden. Pas aan het eind bepaalden we welke kleur voeg het mooiste zou staan’, aldus Mandy.  

Over de samenwerking met luc4me

‘Vanaf het eerste moment had ik een superfijne klik met Marcia. Ze is klantgericht en communicatief erg prettig.Ze hielp mij goed tijdens het hele project. Zo begeleidde ze me het bij het uitzoeken van de mozaïeksteentjes en adviseerde ze me welke lijm en voeg we het beste konden gebruiken.’, aldus Mandy. De samenwerking is Mandy zo goed bevallen dat ze voor een nieuw project ook meteen aan luc4me dacht. 'Na de meivakantie ga ik met groep 8 van de basisschool in Vogelenzang een mozaïekproject doen. We gaan een hinkelbaan van mozaïek maken. Voor het inkopen van de steentjes en materialen heb ik Marcia’s hulp ingeschakeld’, aldus Mandy.

Een mozaïekproject in jouw wijk?

Kan jouw wijk ook wel wat extra gezelligheid gebruiken? En zie je het wel zitten om samen met je buurtgenoten een betonnen meubel te mozaïeken? Tijdens burendag bijvoorbeeld, of gewoon om elkaar beter te leren kennen? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! We helpen je graag om een mooi project tot een succes te maken.

 

Lees verder

Transport: de onmisbare schakel

Transport: de onmisbare schakel

Ondernemen wordt vaak omschreven als ‘eigen baas’ zijn. Toch vind ik dat een eenzijdige manier van kijken. Voor alles wat je doet als ondernemer, heb je anderen nodig. Of het nu gaat om grondstoffen, afwerking of vervoer: je zit nooit alleen op je eigen eiland. Op een fijne manier werken is alleen mogelijk met de juiste contacten en betrouwbare partners. Voor het transport werk ik daarom ook met vaste transportbedrijven.

Lees meer » 5 juli 2022
Op een mozaïekbank zit je samen!

Op een mozaïekbank zit je samen!

De zomer is begonnen. We leven met zijn allen weer volop buiten en trekken er ook weer lekker op uit. Ook als ik vrij ben, houd ik mijn ogen natuurlijk open als ik een mooie plek bezoek. Of dat nu voor vakantie is of gewoon een dagje weg. Onwillekeurig vallen mij altijd de bankjes op, in alle soorten, maten en materialen. Of het nu gaat om hout, metaal of beton met mozaïek, klassiek, modern of uniek in zijn soort: alles neem ik in mij op als inspiratie.

Lees meer »10 juni 2022
Beton: een manier om jezelf letterlijk in de markt te zetten

Beton: een manier om jezelf letterlijk in de markt te zetten

Heb je ook zo genoten van het prachtige weer in de afgelopen weken? Wat deze lente extra bijzonder maakt, is dat we voor het eerst in twee jaar ook zonder restricties kunnen genieten van het seizoen. Je merkt aan veel dingen dat we de schade aan het inhalen zijn met zijn allen. Gezellig drukke winkelstraten, evenementen en festivals, maar ook meer informele en zakelijke afspraken op locatie. Mooi dat het weer kan.

Lees meer » 6 mei 2022
WebshopNaar webshopWhatsApp meVraag het mij