• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Klant aan het woord: Mandy Hulsbosch

In onze rubriek “Klant aan het woord” gaan we in gesprek met onze relaties. Deze keer spraken we met Mandy Hulsbosch uit Vogelenzang. Hier runt Mandy samen met haar man de Coop Hulsbosch.  Vorig jaar ontstond het idee om in het dorp Vogelenzang een mozaïekbank neer te zetten. Mandy was initiatiefneemster en vanaf de start bij het project betrokken. Op internet ging ze op zoek naar meer informatie over betonnen banken en mozaïek. Zo kwam ze bij luc4me terecht. Het begin van een mooie samenwerking!

‘Ik zou iedereen willen adviseren om met luc4me in zee te gaan voor het realiseren van een mozaïekproject. Luc4me heeft een mooi assortiment betonnen meubels en Marcia is een fijn persoon om mee samen te werken’ - Mandy Hulsbosch, project Vogelenzang.

Het project in Vogelenzang

Voor het project in Vogelenzang bestelde Mandy de betonnen bank en het mozaïekpakket bij luc4me. De mensen van het projectteam gebruikten houtskool om het ontwerp op de bank uit te zetten. Zo was het makkelijker om te bepalen hoeveel steentjes van welke kleuren nodig waren. ‘We maakten een kleurenkaart en zochten in het assortiment van luc4me de mozaïeksteentjes erbij. Voor de bank waren ongeveer 100 matten van 225 steentjes nodig. Die hoefden we gelukkig niet allemaal in 1 keer te bestellen. Tijdens het mozaïeken bestelden we steentjes bij van kleuren die we extra nodig hadden. Pas aan het eind bepaalden we welke kleur voeg het mooiste zou staan’, aldus Mandy.  

Over de samenwerking met luc4me

‘Vanaf het eerste moment had ik een superfijne klik met Marcia. Ze is klantgericht en communicatief erg prettig.Ze hielp mij goed tijdens het hele project. Zo begeleidde ze me het bij het uitzoeken van de mozaïeksteentjes en adviseerde ze me welke lijm en voeg we het beste konden gebruiken.’, aldus Mandy. De samenwerking is Mandy zo goed bevallen dat ze voor een nieuw project ook meteen aan luc4me dacht. 'Na de meivakantie ga ik met groep 8 van de basisschool in Vogelenzang een mozaïekproject doen. We gaan een hinkelbaan van mozaïek maken. Voor het inkopen van de steentjes en materialen heb ik Marcia’s hulp ingeschakeld’, aldus Mandy.

Een mozaïekproject in jouw wijk?

Kan jouw wijk ook wel wat extra gezelligheid gebruiken? En zie je het wel zitten om samen met je buurtgenoten een betonnen meubel te mozaïeken? Tijdens burendag bijvoorbeeld, of gewoon om elkaar beter te leren kennen? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! We helpen je graag om een mooi project tot een succes te maken.

 

WhatsApp meVraag het mij

TE KOOP!

Dit bloemenbankje geeft direct kleur aan de omgeving. Het design is ontworpen door Tibor Kucuksen; een talentvolle jonge kunstenaar waar wij sinds kort mee samenwerken. Dit bankje zonder leuningen is een praktische zitplek waar mensen kunnen rusten, genieten van het uitzicht of gewoon even zitten. Dit bankje verdient bijvoorbeeld een plek in een park, bij een bloemenhandel of veiling.

Neem contact met ons op voor meer informatie.