• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

In het zonnetje: Melis Logistics

Iedere onderneming heeft goede en betrouwbare partners nodig. Dat geldt uiteraard ook voor luc4me. Een van onze vaste partners zetten we dit keer graag in het zonnetje: Melis Logistics. De mensen van Melis Logistics leveren en lossen het grootste deel van onze meubels met behulp van een zogenaamde kooiaap. Een kooiaap is een heftruck die achter een vrachtwagen wordt bevestigd. Hierdoor is het meubel veilig en verantwoord uit de vrachtwagen te halen en op de juiste plek neer te zetten. Belangrijk werk dat wij het liefst laten uitvoeren door ervaren en betrokken chauffeurs. 

Over Melis Logistics

Melis Logistics is een modern en betrouwbaar transportbedrijf met bijna 100 jaar logistieke ervaring. Zelf omschrijven ze hun bedrijfscultuur als “familiegevoel”, omdat ze streven naar langdurige en stabiele relaties met klanten én medewerkers. Ze investeren nadrukkelijk in de kwaliteit en aanwas van nieuwe medewerkers via hun unieke Driving Academy. Melis Logistics is gevestigd in Duiven, en vervoert luc4me meubels en andere objecten vanuit onze locatie in Woerdens Verlaat door heel Nederland. 

Hoe werkt een kooiaap? 

Een kooiaap is een losse heftruck die aan de achterzijde van een vrachtwagen wordt bevestigd. De kooiaap is door de chauffeur binnen een minuut te ontkoppelen en gereed te maken voor gebruik. Een voorwaarde voor levering met een kooiaap is wel dat het terrein goed verhard is, en breed genoeg voor een trekker-opleggercombinatie. Overigens moet je jouw nieuwe luc4me-producten zelf ook op een verharde, goed gefundeerde en vlakke ondergrond plaatsen, zodat je nieuwe aanwinst niet verzakt.

Meer weten? 

Meer informatie over het transport van onze producten en de voorwaarden vind je hier. Op de hoogte blijven van nieuwe producten van luc4me, onze creatieve projecten met beton en de samenwerking met onze partners? Schrijf je in voor de nieuwsbrief
WhatsApp meVraag het mij

Te koop!

Dit kant-en-klare bankje geeft kleur aan elke buitenruimte en het mooie is… deze bloemen verwelken nooit! Dit bankje met uniek mozaïek, ontworpen door Tibor Kucuksen,  uitgevoerd door Pantar Amsterdam kan snel geleverd worden. Met dit bankje is jouw buitenruimte klaar voor de lente!

Neem gerust contact op bij interesse voor deze bank of om je eigen idee te bespreken.