• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Hoera! luc4me bestaat 3 jaar!

Het ontstaan van luc4me

Op 1 april 2014 richtte ik mijn bedrijf ‘luc4me, verrassend in beton’ op. Mijn man runt betonbedrijf Riboton en vertelde dolenthousiast dat Feyenoord een aantal betonnen zitbanken had besteld in de vorm van de letter F. Hieruit bleek wel weer dat beton een materiaal is met vele mogelijkheden. Het idee om mijn eigen bedrijf in betonnen zitmeubels te starten, was hierna snel geboren.

Luc4me is dus de uitgelezen kans om de krachten van mijn man en mijzelf te bundelen. Mijn gezin is erg belangrijk voor mij, vandaar dat de bedrijfsnaam luc4me is afgeleid van de namen van onze twee kinderen: Lucca en Mees.

Een roze stempel in een grijze mannenwereld

De betonwereld is een echte grijze mannenwereld. Maar elke dag weer probeer ik mijn mannetje te staan en een kleurrijke stempel achter te laten met mijn roze visitekaartjes. En met dankbaarheid en een beetje verbazing kijk ik terug op de afgelopen jaren.

luc4me.nl werd luc4me.com

Mijn website luc4me.nl werd luc4me.com. Ik heb een nieuwe website laten maken die meer gefocust is op storytelling. Want achter elk betonnen meubel of betonnen object wat ik creëer, gaat een verhaal schuil. Een mooie website waar ik iedereen kennis laat maken met mijn bedrijf, mijn producten, mijn mogelijkheden én mijn gevoel.

Mooie samenwerkingen met mooie mensen

Door de jaren heen ben ik veel meer mooie samenwerkingen aangegaan. Zo werk ik samen met Ruud Kooger van Koogerkunst, een professionele (graffiti)kunstenaar die onze graffiti- en logobanken verzorgt.

En hopelijk brengen de aankomende jaren mij nog veel meer mooie samenwerkingen, samenwerkingen waar ik net zo trots op kan zijn.

Een eigen kantoor

2017 brengt mij binnenkort ook een eigen kantoor. Een kantoor in het pand van Riboton. Een eigen plek waar ik mensen kan ontvangen en waar ik nog mooiere dingen kan maken met luc4me. Bij Riboton zit ik letterlijk dichter bij het vuur.

Ook heb ik in 2017 mogen deelnemen aan de NOT2017, waar ik veel nieuwe mensen heb leren kennen. Mensen waarmee ik weer een andere richting kan inslaan met luc4me.

Verbinding door uitbreiding

Luc4me blijft verbinden door het assortiment nog meer uit te breiden. De bijzondere vormgeving van mijn zitmeubels nodigt uit tot het maken van een praatje of om samen in stilte te genieten van de zon en de omgeving.

Beton is een robuust product en deze robuustheid geeft rust aan publieke ruimtes. Ze zijn heel gewoon en tegelijkertijd toch bijzonder, omdat ze met hart en ziel zijn gemaakt. En de mogelijkheden zijn enorm. Ik ga geen enkele uitdaging uit de weg en laat mij graag inspireren.

Bedankt

Dan rest mij nog om jullie allemaal te bedanken. Bedankt voor de kansen die ik met luc4me heb gekregen. Bedankt voor de mooie producten die ik heb mogen maken. En bedankt voor de mooie mensen die ik heb mogen ontmoeten.

Op naar nog veel meer mooie jaren met mooie kansen en mooie mensen!

WhatsApp meVraag het mij

TE KOOP!

Dit bloemenbankje geeft direct kleur aan de omgeving. Het design is ontworpen door Tibor Kucuksen; een talentvolle jonge kunstenaar waar wij sinds kort mee samenwerken. Dit bankje zonder leuningen is een praktische zitplek waar mensen kunnen rusten, genieten van het uitzicht of gewoon even zitten. Dit bankje verdient bijvoorbeeld een plek in een park, bij een bloemenhandel of veiling.

Neem contact met ons op voor meer informatie.