In verband met de zomervakantie zijn wij gesloten van 18 juli tot met 19 augustus 2022 !
  • Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Hoera! luc4me bestaat 3 jaar!

Het ontstaan van luc4me

Op 1 april 2014 richtte ik mijn bedrijf ‘luc4me, verrassend in beton’ op. Mijn man runt betonbedrijf Riboton en vertelde dolenthousiast dat Feyenoord een aantal betonnen zitbanken had besteld in de vorm van de letter F. Hieruit bleek wel weer dat beton een materiaal is met vele mogelijkheden. Het idee om mijn eigen bedrijf in betonnen zitmeubels te starten, was hierna snel geboren.

Luc4me is dus de uitgelezen kans om de krachten van mijn man en mijzelf te bundelen. Mijn gezin is erg belangrijk voor mij, vandaar dat de bedrijfsnaam luc4me is afgeleid van de namen van onze twee kinderen: Lucca en Mees.

Een roze stempel in een grijze mannenwereld

De betonwereld is een echte grijze mannenwereld. Maar elke dag weer probeer ik mijn mannetje te staan en een kleurrijke stempel achter te laten met mijn roze visitekaartjes. En met dankbaarheid en een beetje verbazing kijk ik terug op de afgelopen jaren.

luc4me.nl werd luc4me.com

Mijn website luc4me.nl werd luc4me.com. Ik heb een nieuwe website laten maken die meer gefocust is op storytelling. Want achter elk betonnen meubel of betonnen object wat ik creëer, gaat een verhaal schuil. Een mooie website waar ik iedereen kennis laat maken met mijn bedrijf, mijn producten, mijn mogelijkheden én mijn gevoel.

Mooie samenwerkingen met mooie mensen

Door de jaren heen ben ik veel meer mooie samenwerkingen aangegaan. Zo werk ik samen met Ruud Kooger van Koogerkunst, een professionele (graffiti)kunstenaar die onze graffiti- en logobanken verzorgt.

En hopelijk brengen de aankomende jaren mij nog veel meer mooie samenwerkingen, samenwerkingen waar ik net zo trots op kan zijn.

Een eigen kantoor

2017 brengt mij binnenkort ook een eigen kantoor. Een kantoor in het pand van Riboton. Een eigen plek waar ik mensen kan ontvangen en waar ik nog mooiere dingen kan maken met luc4me. Bij Riboton zit ik letterlijk dichter bij het vuur.

Ook heb ik in 2017 mogen deelnemen aan de NOT2017, waar ik veel nieuwe mensen heb leren kennen. Mensen waarmee ik weer een andere richting kan inslaan met luc4me.

Verbinding door uitbreiding

Luc4me blijft verbinden door het assortiment nog meer uit te breiden. De bijzondere vormgeving van mijn zitmeubels nodigt uit tot het maken van een praatje of om samen in stilte te genieten van de zon en de omgeving.

Beton is een robuust product en deze robuustheid geeft rust aan publieke ruimtes. Ze zijn heel gewoon en tegelijkertijd toch bijzonder, omdat ze met hart en ziel zijn gemaakt. En de mogelijkheden zijn enorm. Ik ga geen enkele uitdaging uit de weg en laat mij graag inspireren.

Bedankt

Dan rest mij nog om jullie allemaal te bedanken. Bedankt voor de kansen die ik met luc4me heb gekregen. Bedankt voor de mooie producten die ik heb mogen maken. En bedankt voor de mooie mensen die ik heb mogen ontmoeten.

Op naar nog veel meer mooie jaren met mooie kansen en mooie mensen!

Lees verder

Transport: de onmisbare schakel

Transport: de onmisbare schakel

Ondernemen wordt vaak omschreven als ‘eigen baas’ zijn. Toch vind ik dat een eenzijdige manier van kijken. Voor alles wat je doet als ondernemer, heb je anderen nodig. Of het nu gaat om grondstoffen, afwerking of vervoer: je zit nooit alleen op je eigen eiland. Op een fijne manier werken is alleen mogelijk met de juiste contacten en betrouwbare partners. Voor het transport werk ik daarom ook met vaste transportbedrijven.

Lees meer » 5 juli 2022
Op een mozaïekbank zit je samen!

Op een mozaïekbank zit je samen!

De zomer is begonnen. We leven met zijn allen weer volop buiten en trekken er ook weer lekker op uit. Ook als ik vrij ben, houd ik mijn ogen natuurlijk open als ik een mooie plek bezoek. Of dat nu voor vakantie is of gewoon een dagje weg. Onwillekeurig vallen mij altijd de bankjes op, in alle soorten, maten en materialen. Of het nu gaat om hout, metaal of beton met mozaïek, klassiek, modern of uniek in zijn soort: alles neem ik in mij op als inspiratie.

Lees meer »10 juni 2022
Beton: een manier om jezelf letterlijk in de markt te zetten

Beton: een manier om jezelf letterlijk in de markt te zetten

Heb je ook zo genoten van het prachtige weer in de afgelopen weken? Wat deze lente extra bijzonder maakt, is dat we voor het eerst in twee jaar ook zonder restricties kunnen genieten van het seizoen. Je merkt aan veel dingen dat we de schade aan het inhalen zijn met zijn allen. Gezellig drukke winkelstraten, evenementen en festivals, maar ook meer informele en zakelijke afspraken op locatie. Mooi dat het weer kan.

Lees meer » 6 mei 2022
WebshopNaar webshopWhatsApp meVraag het mij