• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Het gewone bijzonder maken: vier het leven

De zomervakantie loopt op zijn eind, op veel plekken gaan de kinderen weer naar school en ook bij luc4me starten we deze week weer op: afspraken maken, contact met mijn partners en plannen maken voor de komende tijd. 

Vakantie van het gewone leven 

Mijn vakantieperiode liep heel anders dan voorzien. Na een ziekbed van enige maanden moest ik afscheid nemen van mijn lieve moeder. Ze mocht een mooie leeftijd bereiken, maar wanneer mensen je heel dierbaar zijn komt een afscheid altijd te vroeg. Van een vakantie is dus niet zoveel gekomen. 

Toch ben ik er even tussenuit geweest, al is het op een heel andere manier dan ik vooraf dacht. Het zorgen voor, waken bij en afscheid nemen van een naaste is ook een soort vakantie van het gewone leven, al is het een vakantie waarin je hard moet werken. Je maakt dingen mee waar je normaal niet dagelijks mee geconfronteerd wordt en doet een hoop nieuwe indrukken op: zoals je dat met een verre reis ook zou hebben. 

In plaats van lange afstanden afleggen, ging de reis nu vooral naar binnen, en bleef ik vooral in het hier-en-nu. Waarbij je oog leert hebben voor het kleine en bijzondere wat we in de waan van de dag niet altijd zien. Zorgmedewerkers met het hart op de juiste plaats, steun van lieve vrienden, verdriet, maar vooral ook verwondering en dankbaarheid om wat is en is geweest. 

Vanuit stil zijn weer vooruit kijken 

Nu ben ik weer terug in mijn gewone omgeving. Hetzelfde is het nog niet en wordt het misschien ook niet meer. Wel geeft deze pauze ook weer een frisse blik op de wereld om je heen, en het werk wat je doet. 

Het gewone bijzonder maken, dat past heel goed bij wat ik met luc4me wil uitdragen. Met onze meubels maken we alledaagse plekken speciaal, en maken we ontmoeting, verbinding en soms herdenking mogelijk. Kleurrijk, vaak met een lach, maar ook ruimte voor een traan. Beton is een eerlijk en flexibel materiaal, waarmee we plekken creëren waar mensen willen zijn, contacten mogelijk maken en zo het leven vieren. Eigenlijk heb ik ontzettend leuk werk. 

Ik kijk uit naar nieuwe ontmoetingen en ideeën, en ben nieuwsgierig wat er de komende tijd op mijn pad komt en weer mag gaan groeien. Heb jij een idee om het gewone bijzonder te maken, bij je organisatie of instelling, of in je wijk? Neem gerust contact op om vrijblijvend te bespreken wat er mogelijk is. WhatsApp meVraag het mij

Te koop!

Dit kant-en-klare bankje geeft kleur aan elke buitenruimte en het mooie is… deze bloemen verwelken nooit! Dit bankje met uniek mozaïek, ontworpen door Tibor Kucuksen,  uitgevoerd door Pantar Amsterdam kan snel geleverd worden. Met dit bankje is jouw buitenruimte klaar voor de lente!

Neem gerust contact op bij interesse voor deze bank of om je eigen idee te bespreken.