In verband met de herfstvakantie zijn wij gesloten van 24 - 28 oktober 2022!
  • Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Het gewone bijzonder maken: vier het leven

De zomervakantie loopt op zijn eind, op veel plekken gaan de kinderen weer naar school en ook bij luc4me starten we deze week weer op: afspraken maken, contact met mijn partners en plannen maken voor de komende tijd. 

Vakantie van het gewone leven 

Mijn vakantieperiode liep heel anders dan voorzien. Na een ziekbed van enige maanden moest ik afscheid nemen van mijn lieve moeder. Ze mocht een mooie leeftijd bereiken, maar wanneer mensen je heel dierbaar zijn komt een afscheid altijd te vroeg. Van een vakantie is dus niet zoveel gekomen. 

Toch ben ik er even tussenuit geweest, al is het op een heel andere manier dan ik vooraf dacht. Het zorgen voor, waken bij en afscheid nemen van een naaste is ook een soort vakantie van het gewone leven, al is het een vakantie waarin je hard moet werken. Je maakt dingen mee waar je normaal niet dagelijks mee geconfronteerd wordt en doet een hoop nieuwe indrukken op: zoals je dat met een verre reis ook zou hebben. 

In plaats van lange afstanden afleggen, ging de reis nu vooral naar binnen, en bleef ik vooral in het hier-en-nu. Waarbij je oog leert hebben voor het kleine en bijzondere wat we in de waan van de dag niet altijd zien. Zorgmedewerkers met het hart op de juiste plaats, steun van lieve vrienden, verdriet, maar vooral ook verwondering en dankbaarheid om wat is en is geweest. 

Vanuit stil zijn weer vooruit kijken 

Nu ben ik weer terug in mijn gewone omgeving. Hetzelfde is het nog niet en wordt het misschien ook niet meer. Wel geeft deze pauze ook weer een frisse blik op de wereld om je heen, en het werk wat je doet. 

Het gewone bijzonder maken, dat past heel goed bij wat ik met luc4me wil uitdragen. Met onze meubels maken we alledaagse plekken speciaal, en maken we ontmoeting, verbinding en soms herdenking mogelijk. Kleurrijk, vaak met een lach, maar ook ruimte voor een traan. Beton is een eerlijk en flexibel materiaal, waarmee we plekken creëren waar mensen willen zijn, contacten mogelijk maken en zo het leven vieren. Eigenlijk heb ik ontzettend leuk werk. 

Ik kijk uit naar nieuwe ontmoetingen en ideeën, en ben nieuwsgierig wat er de komende tijd op mijn pad komt en weer mag gaan groeien. Heb jij een idee om het gewone bijzonder te maken, bij je organisatie of instelling, of in je wijk? Neem gerust contact op om vrijblijvend te bespreken wat er mogelijk is. Lees verder

Transport: de onmisbare schakel

Transport: de onmisbare schakel

Ondernemen wordt vaak omschreven als ‘eigen baas’ zijn. Toch vind ik dat een eenzijdige manier van kijken. Voor alles wat je doet als ondernemer, heb je anderen nodig. Of het nu gaat om grondstoffen, afwerking of vervoer: je zit nooit alleen op je eigen eiland. Op een fijne manier werken is alleen mogelijk met de juiste contacten en betrouwbare partners. Voor het transport werk ik daarom ook met vaste transportbedrijven.

Lees meer » 5 juli 2022
Op een mozaïekbank zit je samen!

Op een mozaïekbank zit je samen!

De zomer is begonnen. We leven met zijn allen weer volop buiten en trekken er ook weer lekker op uit. Ook als ik vrij ben, houd ik mijn ogen natuurlijk open als ik een mooie plek bezoek. Of dat nu voor vakantie is of gewoon een dagje weg. Onwillekeurig vallen mij altijd de bankjes op, in alle soorten, maten en materialen. Of het nu gaat om hout, metaal of beton met mozaïek, klassiek, modern of uniek in zijn soort: alles neem ik in mij op als inspiratie.

Lees meer »10 juni 2022
Beton: een manier om jezelf letterlijk in de markt te zetten

Beton: een manier om jezelf letterlijk in de markt te zetten

Heb je ook zo genoten van het prachtige weer in de afgelopen weken? Wat deze lente extra bijzonder maakt, is dat we voor het eerst in twee jaar ook zonder restricties kunnen genieten van het seizoen. Je merkt aan veel dingen dat we de schade aan het inhalen zijn met zijn allen. Gezellig drukke winkelstraten, evenementen en festivals, maar ook meer informele en zakelijke afspraken op locatie. Mooi dat het weer kan.

Lees meer » 6 mei 2022
WebshopNaar webshopWhatsApp meVraag het mij