• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Graffiti, een ware kunst

Graffiti: kunst of vandalisme?

Iedereen kent graffiti als een verschijnsel om overal in het openbaar een naam of logo achter te laten. In een bepaalde, karakteristieke, herkenbare vorm. Iets waar veel mensen zich aan ergeren, ze zien het als een vorm van vandalisme die in hun ogen openbare ruimtes en gebouwen verminkt.

En natuurlijk, graffiti is in sommige gevallen ook een vorm van vandalisme, maar gelukkig bleven de creaties van sommige graffitispuiters niet onopgemerkt in de kunstwereld. Graffiti werd langzaamaan een nieuwe kunststroming. Een kunststroming die wordt gezien als commerciële kunst met zijn eigen cultuur, de daarbij behorende gedragscodes, pioniers en substromingen. En ook door de omarming van musea als het Groninger Museum is graffiti in onze maatschappij een geaccepteerde kunstvorm geworden.

Betonnen zitmeubels en graffiti

Wij van luc4me zijn erg blij met deze omarming. Met het erkennen van graffiti als een kunstvorm. Want om onze betonnen zitmeubels nog bijzonderder, creatiever en unieker te maken, maken we gebruik van graffitikunst. Een professionele graffiti kunstenaar gaat voor u aan de slag met een prachtig ontwerp. Voor graffitikunst werken we samen met professioneel kunstenaar Ruud Kooger van Koogerkunst. Een samenwerking waar we al veel jaren trots op zijn.

Laten doen of zelf doen?

Met een betonnen zitmeubel met graffiti haal je echt een one of a kind in huis of bedrijf. Zoals gezegd kun je de graffitikunst laten uitvoeren door een professional. Maar lijkt het je leuk om (een gedeelte van) de graffitikunst zelf of met een groep aan te brengen? Dat kan in de vorm van een leuke, creatieve workshop.

Ontelbare mogelijkheden

Graffitikunst heeft ontelbare mogelijkheden? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan de eerder door ons gerealiseerde projecten of neem vrijblijvend contact met ons op. We laten onszelf graag uitdagen!

 

WhatsApp meVraag het mij

Te koop!

Dit kant-en-klare bankje geeft kleur aan elke buitenruimte en het mooie is… deze bloemen verwelken nooit! Dit bankje met uniek mozaïek, ontworpen door Tibor Kucuksen,  uitgevoerd door Pantar Amsterdam kan snel geleverd worden. Met dit bankje is jouw buitenruimte klaar voor de lente!

Neem gerust contact op bij interesse voor deze bank of om je eigen idee te bespreken.