• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Fijne feestdagen en een mooi 2021 gewenst!

Het einde van een heftig jaar komt in zicht. En dat betekent dat het tijd is om te reflecteren. Ik ben dankbaar dat we allemaal nog gezond zijn. En dat we ondanks corona toch nog een paar mooie projecten hebben kunnen draaien.

Hopelijk heb jij dit jaar ook doorstaan in goede gezondheid en zonder al te grote kleerscheuren op het gebied van het werk.

Saamhorigheid en troost

Dat corona invloed had op alle aspecten van het leven, bleek wel tijdens het bijzondere project in Boekel. Waar in het begin van het jaar gestart werd met het idee om een mooie ontmoetingsplek in het dorp te creëren, kreeg deze eigenhandig gemozaïekte bank een veel grotere betekenis door corona. 

Boekel werd namelijk hard geraakt door dit virus en telde vele overledenen. Daarmee is deze bank juist het symbool voor de saamhorigheid en troost in het dorp geworden. 

 Een ander indrukwekkend project is de herdenkingsvlinder voor de overleden kinderen die tijdens Lichtjesdag onthuld is op de begraafplaats van Nieuwkoop.

Ook de parkietenbank in Gouda en de sofa van Woerden waren mooie projecten gedragen door het warme hart van de initiatiefnemers. En de kunstenaars van Pantar hebben twee prachtige banken gemozaïekt voor Stichting Pergamijn. Ik ben iedere keer weer onder de indruk van de creativiteit van de mensen van Pantar!

De nieuwe serie mozaïekschalen komt trouwens ook van de kunstenaars van Pantar. Er zijn nog een aantal exemplaren beschikbaar. Dus mocht je nog een last-minute kerstcadeau zoeken, kijk dan evenin onze webshop naar de beschikbare modellen.

Nieuwe modellen

Uiteraard blijven we bezig met de ontwikkeling van nieuwe modellen van onze meubels. Ook in 2021 kun je weer veel leuks van ons verwachten. Zoals The Duck, een eenpersoons betonnen buitenmeubel die multifunctioneel in gebruik is. Zo kan de hoge zijde als rugleuning worden gebruikt of als tafeltje voor je laptop of kop koffie.

Houd onze website in de gaten voor al onze nieuwe modellen!

Een succesvol en gezond 2021 gewenst!

Ik wil iedereen bedanken voor het afgelopen jaar. En wens jullie een succesvol en gezond 2021 toe!  

Nieuw kantoor

Wij vieren kerstvakantie van 18 december tot 4 januari.Vanaf 4 januari ben ik te vinden in mijn nieuwe kantoor in Woerdense Verlaat! Het nieuwe adres is Amstelkade 7. Heb je een leuk idee en wil je dat eens bespreken? Dan ben je daar altijd welkom voor een kop koffie.

WhatsApp meVraag het mij

TE KOOP!

Dit bloemenbankje geeft direct kleur aan de omgeving. Het design is ontworpen door Tibor Kucuksen; een talentvolle jonge kunstenaar waar wij sinds kort mee samenwerken. Dit bankje zonder leuningen is een praktische zitplek waar mensen kunnen rusten, genieten van het uitzicht of gewoon even zitten. Dit bankje verdient bijvoorbeeld een plek in een park, bij een bloemenhandel of veiling.

Neem contact met ons op voor meer informatie.