In verband met de zomervakantie zijn wij gesloten van 18 juli tot met 19 augustus 2022 !
  • Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Een nieuw initiatief: SafetyBloxx

In veel openbare ruimtes en op evenementen is het inmiddels een bekend gezicht: grote, betonnen blokken ter bescherming van de bezoekers. Deze zogenaamde roadblocks zijn vandaag de dag helaas noodzakelijk, maar dragen zeker niet bij aan de sfeer op een locatie. En dat terwijl beton zoveel mogelijkheden biedt voor een sfeervolle en creatieve inrichting van de openbare ruimte en evenementen: een gemiste kans. Het idee dat dit ook anders zou kunnen, inspireerde ons, samen met twee partners, tot een nieuw initiatief: SafetyBloxx, mooie en veilige betonnen roadblocks.  

SafetyBloxx: mooi, veilig én makkelijk

SafetyBloxx biedt een veilige, sfeervolle en eenvoudige oplossing voor dit veiligheidsvraagstuk. Als luc4me werken we hiervoor samen met RibotonLeliveld verhuur en Penelope Events & Catering. Leliveld verhuur is een allround leverancier van alle denkbare materialen voor evenementen, feesten en beurzen. Penelope Events & Catering is hét evenementenbureau voor het organiseren van feesten, beurzen en andere evenementen, ongeacht grootte, type evenement of doelgroep.

Plaatsing op evenementen en andere tijdelijke locaties

De combinatie van onze expertise zorgt ervoor dat we van A tot Z kunnen helpen met het waarborgen van de veiligheid van bezoekers. We denken mee over een opstelling die bijdraagt aan de sfeer en verzorgen de plaatsing van A tot Z, eventueel in combinatie met andere diensten.

We zijn enthousiast over ons nieuwe initiatief én over de samenwerking met onze partners Riboton, Leliveld verhuur en Penelope Events & Catering, en kijken ernaar uit om ons concept verder uit te rollen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit nieuwe product? Ga naar de website www.safetybloxx.com voor meer informatie.  

Lees verder

Transport: de onmisbare schakel

Transport: de onmisbare schakel

Ondernemen wordt vaak omschreven als ‘eigen baas’ zijn. Toch vind ik dat een eenzijdige manier van kijken. Voor alles wat je doet als ondernemer, heb je anderen nodig. Of het nu gaat om grondstoffen, afwerking of vervoer: je zit nooit alleen op je eigen eiland. Op een fijne manier werken is alleen mogelijk met de juiste contacten en betrouwbare partners. Voor het transport werk ik daarom ook met vaste transportbedrijven.

Lees meer » 5 juli 2022
Op een mozaïekbank zit je samen!

Op een mozaïekbank zit je samen!

De zomer is begonnen. We leven met zijn allen weer volop buiten en trekken er ook weer lekker op uit. Ook als ik vrij ben, houd ik mijn ogen natuurlijk open als ik een mooie plek bezoek. Of dat nu voor vakantie is of gewoon een dagje weg. Onwillekeurig vallen mij altijd de bankjes op, in alle soorten, maten en materialen. Of het nu gaat om hout, metaal of beton met mozaïek, klassiek, modern of uniek in zijn soort: alles neem ik in mij op als inspiratie.

Lees meer »10 juni 2022
Beton: een manier om jezelf letterlijk in de markt te zetten

Beton: een manier om jezelf letterlijk in de markt te zetten

Heb je ook zo genoten van het prachtige weer in de afgelopen weken? Wat deze lente extra bijzonder maakt, is dat we voor het eerst in twee jaar ook zonder restricties kunnen genieten van het seizoen. Je merkt aan veel dingen dat we de schade aan het inhalen zijn met zijn allen. Gezellig drukke winkelstraten, evenementen en festivals, maar ook meer informele en zakelijke afspraken op locatie. Mooi dat het weer kan.

Lees meer » 6 mei 2022
WebshopNaar webshopWhatsApp meVraag het mij